Câtă nesimțire! Ministrul Apărării stătea pe telefon în timp ce militarii întorși din Afganistan îi dădeau onorul

Câtă nesimțire! Ministrul Apărării stătea pe telefon în timp ce militarii întorși din Afganistan îi dădeau onorul

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a fost surprins de fotoreporterii ziarului Bistrițeanul în timp ce făcea un gest extrem de controversat: exact în momentul în care militarii din batalionul Șoimii Carpaților îi dădeau onorul într-o defilare, demnitarul îi ignora și butona telefonul mobil, scrie G4Media .

 
Ceremonia a avut loc sâmbătă, la Bistrița, și a fost prilejuită de repatrierea Batalionului 812 Infanterie, care a staționat în ultimele șase luni în Afganistan, alături de trupele aliate din NATO.

Exact în momentul în care militarii români treceau prin dreptul tribunei oficiale, ministrul Gabriel Leș a renunțat să mai urmărească defilarea și s-a concentrat asupra telefonului mobil. Ceilalți oficiali prezenți în tribună salutau solemn soldații care purtau drapelul în marș.

Gabriel Leș, aflat la al doilea mandat de ministru, este unul dintre puținii miniștri ai Apărării care nu au făcut serviciul militar.


populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

3 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

4 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa

5 VIDEO „Le-aș lua pașapoartele românești moldovenilor care au votat contra UE. Nu îi înțeleg, ei fac bani în Europa și votează contra aderării”