Câtă nesimțire! Ministrul Apărării stătea pe telefon în timp ce militarii întorși din Afganistan îi dădeau onorul

Câtă nesimțire! Ministrul Apărării stătea pe telefon în timp ce militarii întorși din Afganistan îi dădeau onorul

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a fost surprins de fotoreporterii ziarului Bistrițeanul în timp ce făcea un gest extrem de controversat: exact în momentul în care militarii din batalionul Șoimii Carpaților îi dădeau onorul într-o defilare, demnitarul îi ignora și butona telefonul mobil, scrie G4Media .

 
Ceremonia a avut loc sâmbătă, la Bistrița, și a fost prilejuită de repatrierea Batalionului 812 Infanterie, care a staționat în ultimele șase luni în Afganistan, alături de trupele aliate din NATO.

Exact în momentul în care militarii români treceau prin dreptul tribunei oficiale, ministrul Gabriel Leș a renunțat să mai urmărească defilarea și s-a concentrat asupra telefonului mobil. Ceilalți oficiali prezenți în tribună salutau solemn soldații care purtau drapelul în marș.

Gabriel Leș, aflat la al doilea mandat de ministru, este unul dintre puținii miniștri ai Apărării care nu au făcut serviciul militar.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”