Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

Deși a dorit să facă un gest frumos pentru Livia, chiar și după divorț, apariția fotografiilor cu fosta soție l-a determinat să își reconsidere poziția. Juratul de la IUmor a decis să-i ia mașina pe care inițial i-o lăsase fostei soții.

Cătălin Bordea trece prin momente dificile. S-a despărțit de Livia, iar după puțin timp au apărut imagini în care fosta soție se săruta cu Spike, cântărețul fiind unul dintre apropiații familiei.

Deși a dorit să facă un gest frumos pentru Livia, chiar și după divorț, apariția fotografiilor cu fosta soție l-a determinat să își reconsidere poziția.

Astfel, Cătălin Bordea a decis să își recupereze mașina pe care i-o lăsase Liviei.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea pentru un o publicație mondenă, potrivit ziare.com .

El a mărturisit că a fost extrem de afectat de divorț: "Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat