Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare: „Am doi copii”. De ce nu-i ajută cu bani

Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare: „Am doi copii”. De ce nu-i ajută cu bani

Cătălin Botezatu a fost invitat la show-ul tip podcast al Cristinei Șișcanu, care este difuzat la Metropola TV. Designerul de modă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața personală.

Cătălin Botezatu are doi copii. Foto: Arhivă

Fostul jurat al show-ului „ Bravo, ai stil! Celebrities” a avut de-a lungul vremii relații cu multe femei și de cele mai multe ori a ales să țină departe de ochii curioșilor relația pe care o avea. Fiind invitat în show-ul tip podcast „După faptă și răsplată”, Botezatu a afirmat că are doi copii, ambii fiind băieți.

Acesta a afirmat că nu-i sprijină financiar fiindcă poate utiliza acei bani în scop caritabil.

Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”, a declarat creatorul de modă.

Mai mult decât atât, Botezatu a menționat că cei doi fii îi seamănă foarte mult.

Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta, mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar eu vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, afirma Botezatu în trecut pentru VIVA!

Când a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Botezatu a vorbit despre copilul pe care l-a adoptat la distanță și pe care l-a sprijinit și după ce a împlinit vârsta de 18 ani.

De-a lungul timpului, au venit la mine părinți, tați sau mame cu tot felul de copii și asta cu televiziuni și au susținut tot la televiziuni concurente că acești copii sunt ai mei. Da, am fost un fluturaș în tinerețe și e posibil să am mulți copii. Ceea ce este adevărat e că am adoptat un copil la distanță de care m-am ocupat mulți ani și pe care l-am văzut mulți, mulți ani.

Deal-ul a fost să îi trimit o sumă de bani până la 18 ani. A împlinit acești ani, bineînțeles îi trimit în continuare bani, deja are o viață a lui. E tot un băiat. Mai departe sunt lucruri în viața mea pe care am hotărât să nu le mai discut. Aș face rău atât persoanelor în cauză și familiilor lor. Sunt subiecte sensibile care au fost dezbătute de presă într-un mod desuet, eronat, deformat”, a declarat Cătălin Botezatu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...