Cătălin Botezatu: „Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există”

Cătălin Botezatu: „Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există”

Lumea showbiz-ului a explodat după ce Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu și-au declarat război prin declarațiile acide. La puțin timp după ce scandalul dintre cele două a început, Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea despre acest subiect. În mod ironic sau nu, celebrul designer a spus că nu știe cine este Claudia Pătrășcanu și nu a auzit niciodată despre ea, cu toate că este considerată o cântăreață cunoscută în România, scrie spynews.ro .

Cătălin Botezatu este unul dintre bărbații din trecutul Biancăi Drăgușanu, și chiar dacă relația amoroasă dintre cei doi s-a terminat cu mulți ani în urmă, acesta nu ezită niciodată să își arate aprecierea față de ea din punct de vedere profesional. Pentru că vedeta este implicată acum într-un scandal de proporții cu fosta soție a actualului ei iubit, celebrul designer nu a putut să nu își exprime părerea despre această situație.

”Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu...înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta.”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul Rusiei? / Noi amănunte despre lectorul universitar mort într-un accident de bicicletă la doar 47 de ani

2 O imagine care ar trebui să dea fiori rușilor...

3 Baronul PSD Arsene, prins între 2 grupări de interlopi în Italia?

4 Sorana Cîrstea a dezvăluit secretul transformării ei: Declarații tari după parcursul din America

5 Un adevăr crunt din Ucraina...