Cătălin Botezatu: „Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există”

Cătălin Botezatu: „Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există”

Lumea showbiz-ului a explodat după ce Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu și-au declarat război prin declarațiile acide. La puțin timp după ce scandalul dintre cele două a început, Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea despre acest subiect. În mod ironic sau nu, celebrul designer a spus că nu știe cine este Claudia Pătrășcanu și nu a auzit niciodată despre ea, cu toate că este considerată o cântăreață cunoscută în România, scrie spynews.ro .

Cătălin Botezatu este unul dintre bărbații din trecutul Biancăi Drăgușanu, și chiar dacă relația amoroasă dintre cei doi s-a terminat cu mulți ani în urmă, acesta nu ezită niciodată să își arate aprecierea față de ea din punct de vedere profesional. Pentru că vedeta este implicată acum într-un scandal de proporții cu fosta soție a actualului ei iubit, celebrul designer nu a putut să nu își exprime părerea despre această situație.

”Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu...înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta.”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”