Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cui lasă cei mai mulți bani

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cui lasă cei mai mulți bani

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din țara noastră. Ei bine, de-a lungul anilor, vedeta a reușit să strângă o avere impresionantă. Mulți au spus că ar fi estimată la 100 de milione de euro, însă acesta nu a confirmat, dar nici nu a negat zvonurile.

În cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a spus că poate are 100 de milioane de euro. De asemenea, a mai subliniat faptul că, dacă Ilinca Vandici a reușit să facă un milion de euro, este foarte posibil și el să aibă această sumă.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere', a spus el în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.

Însă, perioada această cu pandemia de coronavirus l-a afectat destul de tare și a fost nevoit, ca pentru anumiți angați pe care îi are, să aducă bani de acasă ca să îi poate plătească.

Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu', a mai declarat designerul în podcastul lui Radu Tibulcă.

Deja mi-am făcut testamentul

De asemenea, Cătălin Botezatu a mai spus faptul că deja și-a făcut testamentul și că o mare parte din bani va merge la o persoană destul de importantă.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi', a spus Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...