Cătălin Rădulescu, înainte de CExN al PSD: Opt - nouă miniştri vor pleca

Cătălin Rădulescu, înainte de CExN al PSD: Opt - nouă miniştri vor pleca

Un sfert dintre miniştrii care au făcut parte din Guvernul Tudose ar urma să fie înlocuiţi, a declarat luni, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, deputatul Cătălin Rădulescu.

Potrivit acestuia, opt sau nouă miniştri din vechiul guvern nu se vor mai regăsi în Cabinetul Dăncilă.

"Opt - nouă miniştri vor pleca şi vor fi înlocuiţi cu alţi miniştri. Eu sper să vină miniştri cu expertiză în domeniile respective. Eu cred că se va face o analiză serioasă de data asta. Criteriul eu cred că va fi al performanţei", a afirmat Rădulescu.

Parlamentarul PSD susţine că analiza activităţii miniştrilor ar urma să fie făcută în CExN de luni, urmând ca apoi să fie făcute negocieri cu organizaţiile judeţene pentru desemnarea noilor membri ai Guvernului.

"Cred că se va face o analiză a ministerelor şi a fiecărui ministru astăzi şi urmează, aşa cum a spus preşedintele, să se facă o analiză, să vedem ce miniştri mai rămân, care şi-a făcut treaba şi care nu şi-a făcut treaba şi apoi negocierile cu organizaţiile judeţene, să vedem care sunt miniştrii noi care vor ocupa posturile respective, care rămân libere, vacante", a adăugat Rădulescu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…