Cătălin Rădulescu: ''Medicii să dea salariile înapoi și să plece din țară. Pensionarii, la fel.''

Cătălin Rădulescu: ''Medicii să dea salariile înapoi și să plece din țară. Pensionarii, la fel.''

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, unul dintre vârfurile de lance din Parlament împotriva justiției, a izbucnit luni, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea și după pierderea zdrobitoare a alegerilor, spunând că medicii să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară.

 
„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom  face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a declarat Rădulescu.

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost condamnat definitiv în 2016 la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni de corupție.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”