Cătălin Scărlătrescu, luat la roast de iubita lui: „La câte relații pasagere a avut, puteți să-i spuneți Gara de Nord“

Cătălin Scărlătrescu, luat la roast de iubita lui: „La câte relații pasagere a avut, puteți să-i spuneți Gara de Nord“

Actrița Doina Teodoru a participat la „Chefi la cuțite“ cu o farfurie creativă, dar și cu un moment umoristic acid la adresa iubitului ei, chef Scărlătescu.

Doina Teodoru a participat la „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au devenit un cuplu, după cum actrița însăși a mărturisit în show-ul culinar de la Antena 1.

Aceasta i-a făcut o surpriză iubitului său și a participat la audițiile pe nevăzute cu o farfurie creativă, în care a făcut o hartă culinară a unor preparate din diverse țări europene.

Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună”, a declarat Doina.

Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot“, a mai spus ea ,cu umor, înainte de a-l pune în dificultate cu un moment de roast acid.

Cătălin Scărlătescu, amuzat și emoționat

Pe Cătălin l-am cunoscut acum două veri, în Vama Veche. Eu eram cu cineva, el era cu mai multe. Toate relații «serioase», așa le numește el. Dar, vă spun, la câte relații pasagere a avut Cătălin, puteți să-i spuneți Gara de Nord. Nu-i spun Aeroportul Henri Coandă, pentru că a avut doar câteva «zboruri interne», E un naționalist convins. Prima oară m-a invitat să luăm masa, a doua oară a vrut să-mi gătească cina. Am înțeles aluzia, am acceptat, mai ales că eram aproape convinsă că nu știe se face. Înainte de asta, i-am zis că-mi plac organele. N-a înțeles, așa că mi-a gătit o inimă de bou“, a spus Doina Teodoru în roastul său.

Momentul i-a amuzat foarte tare pe Florin Dumitrescu și pe Sorin Bontea, iar pe chef Cătălin Scărlătescu prezența iubitei sale l-a emoționat, astfel că, la final, i-a oferit acesteia un buchet de trandafiri și a sărutat-o pasional.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 VIDEO Însurat a 4-a oară la 64 de ani, Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”

3 „Am văzut-o creață și focoasă și am zis hai să văd ce e de ea”

4 ULTIMA ORĂ Priviți, hărțile prezentate de Ministerul rus al Apărării arată retrageri rapide în estul și sudul Ucrainei

5 VIDEO Lupte crâncene în Herson / Soldații ucraineni încearcă să scape cu un Humvee după ce sunt surprinși de ruși