Cătălin Toma ar fi murit din cauza unei aparent banale gripe

Cătălin Toma ar fi murit din cauza unei aparent banale gripe

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, ar fi murit de pe urma unei aparent banale gripe, dar cu “evoluție fulminantă“, a spus directorul medical de la “Marius Nasta“, Adrian Marinescu, la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Toma avea doar 46 de ani.

Acesta a avertizat cetățenii români să ia în serios epidemia de gripă și să se vaccineze.

“Din păcate, în fiecare sezon e gripă vedem astfel de cazuri severe și că pot exista complicații inclusiv la oamenii tineri, care pot face forme fulminante. Trebuie să înțelegem că trebuie să avem partea de prevenție și vaccinare, este foarte important.

Din păcate, evoluția gripei este imprevizibilă. Este foarte greu să-ți dai seama de la început, să știi cum va evolua gripa“, a spus Adrian Marinescu, la Antena 3 CNN.

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a decedat la Institutul Marius Nasta din Capitală, unde a ajuns cu complicaţii în urma unei răceli.

Cătălin Toma s-a îmbolnăvit după o vizită în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat şi a fost dus de urgenţă la București.

El a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, fiind cel care l-a învins pe social democratul Marian Oprişan. Înainte de această victorie, a fost primar al comunei vrâncene Jariştea şi senator PNL.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat