Categoria "valori"/Au petrecut „fără limite” la un hotel de lux, apoi au fugit fără să plătească. Înainte de plecare au distrus piscina

Categoria "valori"/Au petrecut „fără limite” la un hotel de lux, apoi au fugit fără să plătească. Înainte de plecare au distrus piscina

Totul s-a întâmplat la un cunoscut hotel din Băile Felix din Bihor, protagonişti fiind membrii a patru familii din Maramureş, care acum s-au ales acum cu dosare penale pentru distrugere şi abuz de încredere, scrie Adevărul.

Un grup de turişti din Maramureş a lăsat o pagubă considerabilă unui hotel de 4 stele din Băile Felix, judeţul Bihor. Camerele de supraveghere i-au surprins pe turişti în momentul în care plecau pe furiş din hotel, pentru a scăpa de nota de plată de 12.000 de lei. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi a pornit pe urma petrecăreţilor. 

Totul a început când cele patru familii din Maramureş s-au cazat pentru două zile în hotelul de patru stele din Băile Felix. Seara au dat o petrecere, pentru că era ziua unuia dintre ei, eveniment care s-a încheiat la 6,00 dimineaţa, la piscina hotelului.

„În cursul zilei de sâmbătă au petrecut şi au făcut comenzi la restaurant şi la bar într-o sumă consistentă. În mod normal, trebuia să plece duminică la prânz, când au venit la recepţie şi au cerut prelungirea camerelor până a doua zi, pe motiv că sunt mahmuri şi nu pot să plece, ceea ce era adevărat”, a povestit Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier”, a declarat Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier.

Unul dintre turişti a cerut să i se facă o factură pe firmă, pe care a promis că o va plăti a doua zi cu ordin de plată. Duminică seara însă, după ora 22,00, toate cele patru familii au părăsit hotelul, pe uşa de serviciu. Paguba înregistrată de hotelier este de 12.000 de lei.

„Pe cale civilă se pot recupera banii, o să facem şi un denunţ penal. Din ce am aflat noi despre ei, nu sunt în cea mai bună relaţie cu legea”,  a mai spus directorul complexului hotelier.

În afara faptului că nu au plătit factura de cazare şi consumaţia din restaurant, turiştii au produs şi pagube însemnate. Nemulţumiţi că angajaţii hotelului le-au cerut să iasă din piscină pentru a o putea goli şi curăţa, aceştia au umplut gura de evacuare a bazinului cu halate şi prosoape. Canalizarea s-a înfundat şi a fost nevoie de intervenţia instalatorilor pentru ca piscina să mai poată fi folosită.

Cele patru familii din Maramureş nu au mai putut fi contactate de reprezentanţii hotelului, care încearcă acum să îşi recupereze banii pe cale civilă.

„În cursul acestei dimineţi, la Poliţia staţiunii Băile Felix a fost depusă o plângere penală împotriva a patru familii din judeţul Maramureş sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere şi distrugere”, a confirmat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ

2 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia

3 Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Putin a comandat două avioane pentru „sfârșitul lumii”