Categoria „valori”/Condamnat pentru omor, interlopul Adrian Preda, bine merci, alături de Anaser Duduianu, în Anglia

Categoria „valori”/Condamnat pentru omor, interlopul Adrian Preda, bine merci, alături de Anaser Duduianu, în Anglia

Frații Preda au devenit cunoscuți, în 2008, când și-au atacat rivalii cu săbii și cuțite într-un mall din București. Adrian Preda este prieten cu Anaser Duduianu și se vizitează în Anglia, deși amândoi sunt dați în urmărire generală.

Presa din Marea Britanie a publicat imagini cu Adrian Preda, fratele unu alt “sportiv” celebru, Eugen Preda.

În fotografii se vede cum interlopul în vârstă de 36 de ani circulă liber prin Londra, deşi este condamnat la 9 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, petru tentativă de omor şi şantaj. 

După condamnarea din 2016, lui Adrian Preda i s-a permis să rămână în libertate, sub cauţiune, în timp ce a făcut apel. În decembrie 2017, Curtea Supremă a confirmat însă condamnarea, însă Preda fugise deja din România.

Daily Mail  dezvăluie că interlopul român are şanse mari să scape de executarea pedepsei, acestuia acordându-i-se asistenţă juridică pentru a lupta împotriva extrădării în România.

Politicienii britanici califică drept scandalos cazul lui Adrian Preda, care se plimbă prin Londra cu un BMW X5 în valoare de peste 60.000 de lire sterline, relatează  Diaspora UK. 

Judecătorii din Anglia au refuzat să-l extrădeze pe Adrian Preda motivând că ar fi încălcat articolul 3 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului, care interzice tortura și „tratamentul sau pedeapsa inumană sau degradantă”. Astfel că bărbatul e liber.

Conflicte și prietenii în Anglia

Preda susţine că toate negazurile i se trag de la un conflict mai vechi pe care îl are cu Marius Ariton, cunoscut drept luptătorul John Smith în Anglia şi apropiat al clanului Cordunenilor, care se află în conflict cu clanul Sportivilor! În urmă cu 3 ani, cei 2 şi-au deschis o sală de sport împreună, însă, afacerea s-a destrămat brusc.

Ulterior, John Smith a postat mai multe filmulețe pe internet prin care să-și dea rivalul în vileag. Într-unul dintre ele apare un alt individ căruia Preda i-ar fi cerut taxă de protecție.

 Adrian Preda susține acum că a părăsit lumea interlopă și se într-u totul dedică familiei. Are trei copii și o sală de sport în Marea Britanie - unde antrenează tineri. Doar că există zvonuri că ar avea încă legături periculoase. De altfel, unul dintre membrii clanului Duduianu, Anaser, și el fugit de brațele legii în Regatul Unit, a vorbit despre prietenia dintre ei.

Și acesta din urmă a intrat în vizorul autorităților britanice. În octombrie anul trecut - a luat parte la o confruntare cu bâte şi săbii pe străzile din Anglia. 

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

2 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

3 „Suntem deja aici. România nu va trebui să lupte ca Ucraina”

4 „Gustul” manelelor și „lecția de manipulare a maselor cu Chris Martin”

5 ULTIMA ORĂ Trei stewardese de pe o cursă Wizzair rănite din cauza turbulențelor, preluate după aterizarea avionului pe Otopeni