Categoria „valori”/Floricica Dansatoarea, amendată de Poliție după ce-a filmat ca proasta petrecerea la care participa

Categoria „valori”/Floricica Dansatoarea, amendată de Poliție după ce-a filmat ca proasta petrecerea la care participa

Floricica Dansatoarea, amendată de Poliție după ce-a filmat ca proasta petrecerea la care participa.

Polițiștii din Capitală au anunțat, duminică, aplicarea unor amenzi după o petrecere organizată în plină pandemie. Agenții s-au autosesizat după ce participanții la evenimentul privat s-au filmat și au postat clipul pe Facebook. Printre petrecăreți se numără și Floarea Dragomir, cunoscută drept Floricica Dansatoarea.

„În data de 26.12.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-a sesizat din oficiu, în urma unei postări în mediul on line, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat. Au fost identificate persoanele care l-au organizat, fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, fiind desfășurate activități în vederea identificării tuturor participanților”, a anunțat Poliția Capitalei.

Într-o reacție postată pe pagina sa de Facebook, Floarea Dragomir a criticat polițiștii care au amendat-o.

„Poliția să se ducă la parlamentari, nu să mă caute pe mine! Să vă fie rușine la toți polițiștii că eu v-am iubit și v-am respectat.” a spus aceasta.

Floricica Dansatoarea s-a remarcat în spațiul public în timpul protestelor împotriva lui Klaus Iohannis și are aproape 243 de mii de urmăritori pe pagina de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...