Categoria „valori”/Legătura dintre sexy peremista Ancuța Cârcu și rețeaua de prostituție a lui Calu din Tenerife

Categoria „valori”/Legătura dintre sexy peremista Ancuța Cârcu și rețeaua de prostituție a lui Calu din Tenerife

Arestarea interlopului Mihai Moldovan, zis Calu, prietenul lui Alex Bodi, pentru complicitate la proxenetism, șantaj și cămătărie a peris procurorilor să-și continue ancheta și să ceară arestarea a încă patru persoane implicate în filiera spaniolă a rețelei de prostituție.

Unul dintre cei pentru care s-a cerut arestare preventivă este Gheorghe Săiceanu despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, zis ”Calu”. Săiceanu este acuzat că este șeful rețelei de prostituție din sudul insulei Tenerife, fiecare prostituată fiind obligată să-i dea câte 200 de euro/săptămână. Zona controlată de Săiceanu este cunoscută sub denumirea de ”Las Americas”.

 

Calu este prieten cu Alex Bodi, și el arestat petru proxenetism Foto: foaiatransilvana.ro

Surse judiciare au declarat pentru Foaia Transilvană că la solicitarea lui Moldovan, Săiceanu a fost de acord să faciliteze prostituția a două tinere din zona Turda, aflate sub controlul lui Flaviu Ștefan Oltean, zis Naposim. Oltean este și el finul de cununie al lui Mihai Moldovan, zis Calu.

Celelalte trei persoane pentru care anchetatorii au cerut arestarea sunt: Sorin Alexoae, Robert Negoescu – locotenentul lui Săiceanu și Viorica Ancuța Cârcu, căreia i se spune și sexy-peremista pentru că, pe vremuri, a făcut parte din PRM.

Ancuța Cârcu va veni în țară în martie pentru a se apăra

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda.

Pe 5 februarie, instanța a amânat cauza "pentru a da posibilitate inculpaţilor să se prezinte fizic la şedinţa de judecată în sala 2 de judecată de la Judecătoria Turda, în data de 3 martie 2021, ora 9:00".

Viorica Ancuța Cârcu, fostă membră PRM, pe listele căruia a și candidat la parlamentare în 2012.

Ulterior, aceasta  a plecat cu scandal din partid, după ce s-a certat cu Vadim Tudor. La finalul anului trecut, Ancuța Cârcu a anunțat că se înscrie în AUR.

Ancuța Cârcu este stabilită în Tenerife de mai mulți ani, alături de familia sa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!