Categoria „valori”/Legătura dintre sexy peremista Ancuța Cârcu și rețeaua de prostituție a lui Calu din Tenerife

Categoria „valori”/Legătura dintre sexy peremista Ancuța Cârcu și rețeaua de prostituție a lui Calu din Tenerife

Arestarea interlopului Mihai Moldovan, zis Calu, prietenul lui Alex Bodi, pentru complicitate la proxenetism, șantaj și cămătărie a peris procurorilor să-și continue ancheta și să ceară arestarea a încă patru persoane implicate în filiera spaniolă a rețelei de prostituție.

Unul dintre cei pentru care s-a cerut arestare preventivă este Gheorghe Săiceanu despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, zis ”Calu”. Săiceanu este acuzat că este șeful rețelei de prostituție din sudul insulei Tenerife, fiecare prostituată fiind obligată să-i dea câte 200 de euro/săptămână. Zona controlată de Săiceanu este cunoscută sub denumirea de ”Las Americas”.

Calu este prieten cu Alex Bodi, și el arestat petru proxenetism Foto: foaiatransilvana.ro

Surse judiciare au declarat pentru Foaia Transilvană că la solicitarea lui Moldovan, Săiceanu a fost de acord să faciliteze prostituția a două tinere din zona Turda, aflate sub controlul lui Flaviu Ștefan Oltean, zis Naposim. Oltean este și el finul de cununie al lui Mihai Moldovan, zis Calu.

Celelalte trei persoane pentru care anchetatorii au cerut arestarea sunt: Sorin Alexoae, Robert Negoescu – locotenentul lui Săiceanu și Viorica Ancuța Cârcu, căreia i se spune și sexy-peremista pentru că, pe vremuri, a făcut parte din PRM.

Ancuța Cârcu va veni în țară în martie pentru a se apăra

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda.

Pe 5 februarie, instanța a amânat cauza "pentru a da posibilitate inculpaţilor să se prezinte fizic la şedinţa de judecată în sala 2 de judecată de la Judecătoria Turda, în data de 3 martie 2021, ora 9:00".

Viorica Ancuța Cârcu, fostă membră PRM, pe listele căruia a și candidat la parlamentare în 2012.

Ulterior, aceasta a plecat cu scandal din partid, după ce s-a certat cu Vadim Tudor. La finalul anului trecut, Ancuța Cârcu a anunțat că se înscrie în AUR.

Ancuța Cârcu este stabilită în Tenerife de mai mulți ani, alături de familia sa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale