Categoria „valori”/Salam, Guţă, Dani Mocanu și Jador, în topul căutărilor românilor pe YouTube în prima lună din 2021

Categoria „valori”/Salam, Guţă, Dani Mocanu și Jador, în topul căutărilor românilor pe YouTube în prima lună din 2021

În topul căutărilor românilor pe YouTube, atât în ianuarie 2020, cât și în prima lună a anului 2021 se află Florin Salam, Nicolae Guţă, Dani Mocau, Jador sau Tzancă Uraganu, dar și cuvinte precum manele sau muzică sau filme, potrivit raportului „Digital 2021”.
 
Datele privind căutările făcute de români pe Youtube sunt furnizate de „Google Trends”. Astfel, căutările după cuvântul „muzică” au pe primul loc în top atât în ianuarie 2020, cât şi în ianuarie 2021. Clasamentele pentru ambii ani au fost dominate de căutări după cuvântul „manele”, numele unor artiști reprezentativi ai acestui gen, precum Florin Salam, Guţă, Dani Mocau, Jador sau Tzancă Uraganu. În 2020, căutările după cuvântul „Salam” s-au clasat pe locul 4, după „Muzică”, „Puterea dragostei” şi „Live”, arată site-ul antena3.ro. 

Pe locul 5 se află cuvântul "remix", pe 6 "music", pe 7 "Guță", iar pe locul 8 "desene". În mod ciudat, pe locul 9 se află căutările pentru cuvântul "manele", în timp ce poziția 10 este ocupată de căutarea pentru "manele manele". 

Și în 2021, „Salam” se menţine în poziţia a 4-a, după „Muzică”, „Filme” şi „Desene”, iar „Florin Salam”, ajunge abia pe locul 9. A urcat însă în top un alt artist al genului manele, Jador, mai arată antena3.ro. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

5 S-a întâmplat în Germania!