Categoria „valori”/Scene demne de filmele poliţiste pe un bulevard din Hunedoara. Încătuşaţi sub privirile a zeci de oameni

Categoria „valori”/Scene demne de filmele poliţiste pe un bulevard din Hunedoara. Încătuşaţi sub privirile a zeci de oameni

Scene demne de filmele poliţiste pe un bulevard din Hunedoara. Doi bărbaţi au fost încătuşaţi sub privirile a zeci de oameni, scrie Adevărul .

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, în urma unei operaţiuni spectaculoase derulate de poliţişti în Hunedoara.


Cei doi au fost urmăriţi şi opriţi pe Bulevardul Dacia din Hunedoara, sub privirile a zeci de oameni.

Suspecţii, cu vârste de 43 şi 49 de ani, fi încercat să fure bunuri din maşina unei localnice, pe care femeia a lăsat-o neasigurată în vecinătatea autoturismului parcat al acestora, însă au fost observaţi.

Poliţiştii au intrat peste ei în maşină, i-au scos afară şi i-au încătuşat, povestesc martorii evenimentului.

La scurt tmp, la faţa locului s-au strâns zeci de oameni pentru a asista la reţinerea celor doi. La faţa locului a fost efectuată reconstituirea, iar maşina le-a fost percheziţionată. Din primele informaţii, bărbaţii sunt suspectaţi de comiterea unor furturi.


Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

„Joi, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au reuşit prinderea în flagrant a doi timişoreni care încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Dacia, din Hunedoara. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt. Ei nu au deschis prin efracţie autoturismul, acesta era deschis şi se aflau cheile in contact, proprietara fiind la un magazin din zonă. Nu au apucat sa fure nimic, poliţiştii dând dovada de vigilenţă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria