Câteva zeci de persoane au protestat în Piața Victoriei împotriva adoptării unei legi a grațierii

Câteva zeci de persoane au protestat în Piața Victoriei împotriva adoptării unei legi a grațierii

Câteva zeci de persoane au protestat duminică seara, în Piața Victoriei, împotriva adoptării unei legi a grațierii, în jurul orei 21.00 numărul protestatarilor fiind de aproximativ 80.

Cei prezenți au fluturat steaguri tricolore, au afișat pancarte pe care scrie: "#rezist", "#insist", "Nu vrem grațiere" și au strigat "România cere/ fără grațiere", "Hoții", "Incompetenții", "Zi de zi, aici vom fi", "PSD, ciuma roșie", "Demisia".

"Suntem adepții ideii că legislația penală a României ar trebui înăsprită în continuare", a declarat pentru AGERPRES unul dintre protestatari, Cristian Vaida.

"Protestăm și împotriva guvernului, dar și a Parlamentului. Acesta pritocește din nou niște legi cu niște amendamente care să protejeze corupții, iar guvernul (....) își face de cap pe banii publici", a spus un alt manifestant, Silviu Cioceanu.

Protestatarii prezenți în Piața Victoriei au intonat imnul național și, la un moment dat, au aprins luminile telefoanelor mobile.

Oficiali ai Jandarmeriei au precizat pentru AGERPRES că protestul este neautorizat și că, până la ora 21.00, nu s-au înregistrat incidente.

AGERPRES/(A, AS-autor: Iulia Cârciog, editor: Diana Dumitru, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 HARTĂ Ploi și vijelii în jumătate de țară, urmează două zile cu cod galben

3 „M-a violat în iulie 2015. Aveam 20 de ani. Viața mea nu a mai fost niciodată la fel” / Fosta jurnalistă Adina Florea îl acuză pe ziaristul Răzvan Băltă…

4 VIDEO Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei

5 Hm, americanii...