Câteva zeci de persoane în Piața Victoriei, în a 13-a zi consecutivă de proteste

Câteva zeci de persoane în Piața Victoriei, în a 13-a zi consecutivă de proteste

În jur de 30 de protestatari se adunaseră, duminică după-amiaza, în Piața Victoriei, în a treisprezecea zi consecutivă de proteste împotriva Guvernului.

Cel mai mic dintre protestatari, Valter, de 7 luni, a fost adus în Piața Victoriei, în ciuda vremii cu vânt și temperatură de minus 2 grade Celsius, de către părinții săi, la cea de-a doua ''lecție a sa de educație civică''. Părinții au spus că se așteptau să fie în piață mai multe familii cu copii, la fel ca în zilele de weekend de săptămâna trecută.

"Am fost cu el și săptămâna trecută. Atunci au fost mai mulți. Credeam că va fi mai multă lume, dar înțeleg că va fi diseară. El fiind copil nu putem veni cu el seara. Venim pentru viitorul lui în primul rând, să trăiască într-o Românie cinstită și pentru prezentul nostru", a spus tatăl lui Valter.

Diverse persoane aduc în piață ceai cald, apă, băuturi răcoritoare, fructe.

"Vârsta și sănătatea nu-mi permit să particip la miting. Dar sunt de acord cu ce se întâmplă și am zis să ajut. Și am donat suc, apă, mere. Pentru că rezist", a declarat, pentru AGERPRES, un bărbat de 63 de ani, pensionar.

Stând cu fața către sediul Guvernului, un tânăr afișează pancarta cu inscripția "#Romania Challange. Ce dorești de la România? Pune pe Facebook o poză cu mesajul tău pozitiv cu tag-ul #Romania Challange. Te invit să participi cu mesaje pozitive despre România indiferent de preferințele tale politice".

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)

2 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

3 Cică Orban va primi de la UE ce-a semănat...

4 VIDEO Avalanșă de porcării pe scena festivalului co-fondat de influencerul Selly

5 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani