Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy

Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy

În urmă cu 21 de ani, în noiembrie 2000 mai exact, Loredana Groza a făcut senzație în urma pictorialului din Playboy. Toată lumea a fost curioasă, de-a lungul anilor, câți bani a primit diva Loredana pentru a poza goală, dată fiind celebritatea de care se bucura și la vremea aceea.

Loredana Groza a fost dintotdeauna una dintre cele mai iubite vedete din România și, prin urmare, a fost recompensată pe măsură pentru pictorialul nud din Playboy. Astfel, cântăreața a primit acum 21 de ani 13.000 de euro, cea mai mare sumă primită de către o vedetă din România până la Andreea Antonescu.

Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe jurata de la „X Factor' și a spus pentru câți bani a renunțat la haine.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000', a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului. Revista cu Loredana Groza pe copertă s-a vândut în 143.500 de exemplare.

Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia. Negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni, iar ea abia născuse în urmă cu aproximativ 2 ani.

„După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă există prejudecăți în lume și în România, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd', a povestit, la vremea respectivă, despre această experiență Loredana Groza.

Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?

După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani‘, spunea Loredana acum ceva timp, scrie viva.ro.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”