Câți bani cheltuiește Monica Tatoiu pe vacanțe. Vedeta nu se uită la bani când vine vorba de relaxare

Câți bani cheltuiește Monica Tatoiu pe vacanțe. Vedeta nu se uită la bani când vine vorba de relaxare

Monica Tatoiu a dezvăluit la Antena Stars care sunt sumele pe care le cheltuie de obicei atunci când vine vorba de vacanțe, alături de soțul său. Vedeta nu se uită la bani când vine vorba de relaxare și distracție.

FOTO Facebook

Monica Tatoiu a recunoscut că vacanțele pe care și le organizează alături de soțul său nu sunt deloc ieftine. Ea a oferit și niște sume amețitoare. Orice vacanță în care a mers vedeta nu a costat mai puțin de 10.000 de euro.

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, a dezvăluit vedeta, la Antena Stars, relatează Fanatik .

Monica Tatoiu vrea acum să strângă bani din pensie pentru a merge în vacanță în Polinezia Franceză. Va fi nevoită să meargă singură deoarece soțul ei nu vrea să petreacă foarte multe ore în avion.

Un zbor cu avionul și cazarea în astfel de locuri depășește suma de 14.000 de euro pentru 30 de zile.

„Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză. Dar singură, că Victor nu zboară atât. Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a mai spus Tatoiu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...