Caz EXTREM! Profesoară REȚINUTĂ pentru relații sexuale cu un elev care s-a SINUCIS! Ar fi GRAVIDĂ cu seminaristul!

Caz EXTREM! Profesoară REȚINUTĂ pentru relații sexuale cu un elev care s-a SINUCIS! Ar fi GRAVIDĂ cu seminaristul!

Crinela Marc, profesoară de română, a fost reținută în urmă cu puțin timp de polițiști și dusă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de act sexual cu un minor.

Minorul în cauză este Marius Săndulache, seminaristul care s-a aruncat în Bistrița în noiembrie și al cărui trup neînsuflețit a fost găsit o lună mai târziu.

Profesoara este însărcinată, în lună avansată, și, se pare, copilul ar fi al tânărului său elev, scrie Mesagerul de Neamț. Anchetatorii au suspectat încă de la început că motivele care l-au determinat pe Marius Săndulache să se arunce în Bistrița nu puteau fi decât de natură sentimentală, fiindcă pe toate celelalte planuri îi mergea bine.

Mai mult, relația dintre el și profesoara sa de română era de notorietate în școală, sigur în rândul elevilor și, probabil, și în rândul profesorilor. Asta, sarcina apărută și faptul că profesoara este căsătorită (cu un preot) și mai are trei copii acasă au fost mai mult decât putea duce băiatul. De altfel, în ziua în care avea să se arunce în râu, Marius a purtat mai multe discuții telefonice cu Crinela Marc, ultimul apel înainte de a se sinucide fiind tot cu ea.

Crinela Marc a recunoscut relația cu elevul ei, de aici și acuzația care i s-a adus, de act sexual cu un minor, fiindcă amorul dintre ei a început când băiat încă nu avea 18 ani.

Rămâne de văzut dacă instanța va aprecia că profesoara trebuie arestată preventiv, deși, cum spuneam, este cât se poate de însărcinată și asta poate fi o circumstanță atenuantă.

                                       ------------------------

Anul trecut, în noiembrie, un elev de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, Marius Săndulache, a fost dat dispărut mai multe săptămâni, iar, o lună mai târziu, trupul acestuia a fost găsit în apele Bistriţei, acumularea de la Reconstrucţia. În timpul anchetei, a ieşit la iveală provestea de amor dintre cei doi, iar, atunci, mulţi au spus că, de vină pentru gestul sinucigaş al băiatului, este chiar profesoara sa.

”Noi am stopat ancheta, deoarece exista una penală în desfăşurare. Nici acum nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, a spus Viorel Stan, inspectorul general al ISJ Neamţ.

Nici conducerea seminarului nu îşi explică modul cum s-a putut ajunge la această idilă și nici cum s-a putut încheia atât de tragic.

”Noi am încheiat orice relaţie contractuală cu persoana în cauză. Din câte ştiu, aceasta avea un post de titular la o şcoală din Pângaraţi”, a declarat preotul Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului teologic.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …