Caz șocant în Rusia. Un cuplu de canibali a ucis, gătit sau conservat 30 de oameni

Caz șocant în Rusia. Un cuplu de canibali a ucis, gătit sau conservat 30 de oameni

Dmitri Bakshaev in varsta de 35 de ani, si sotia sa Natalia (42 de ani), sunt cercetati pentru mai multe cazuri de omor si canibalism, dupa ce anchetatorii au descoperit in dormitorul acestora imagini cu parti ale corpurilor umane, inclusiv capul unei femei care a fost gatit si pus pe un platou cu portocale, informeaza The Telegraph.

Cuplul de origine rusa este cercetat pentru uciderea a 30 de persoane in ultimele doua decenii, in timp ce locuiau intr-o academie militara din sud-estul Rusiei, mai precis in Krasnodar, unde sotia barbatului suspectat fusese angajata. In dormitorul acestora s-au descoperit mai multe retete si videoclipuri cu lectii de gatit carne umana, dupa ce anchetatorii au fost informati de catre niste muncitori ca au gasit un telefon ce apartinea lui Dmitri Bakshaev si in care erau poze cu o mana si cu alte parti ale trupului unei femei.

Presa locala a publicat o fotografie in care Bakshaev tinea o mana umana in gura, iar oamenii legii au descoperit la scurt timp, fragmente ale unui corp intr-o solutie care continea sare, dar si carne congelata. De asemenea, acestia au mai gasit si un borcan cu o mana conservata cu care barbatul se pozase.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…