Cazare în container la Mondialul din Qatar: Prețul pe noapte e uriaș VIDEO

Cazare în container la Mondialul din Qatar: Prețul pe noapte e uriaș VIDEO

Cupa Mondială din Qatar (20 noiembrie – 18 decembrie) bate la ușă! În mai puțin de două săptămâni, peste 1,2 milioane de suporteri din întreaga lume vor ateriza, la Doha, pentru asista la meciurile turneului final. Aproape toate partidele sunt sold-out, în condițiile în care cele 2,9 milioane de tichete s-au dat ca „pâinea caldă“.

Pe lângă multe probleme create de această ediție a turneului final a existat una și legată de locurile de cazare. S-a spus că ideal ar fi fost ca Mondialul să fie găzduit de Qatar și de Emirate, pentru că aceste două țări ar fi avut suficiente locuri de cazare. Așa însă, Qatar pare a fi prea mică pentru o întrecere atât de mare.

Fanii numără zilele până la startul Mondialului din Qatar.

Pentru a evita o situație rușinoasă și anume problema locurilor de cazare pentru deținătorii de bilete, oficialii din Qatar au luat o decizie inteligentă. Începând din 2011, ei au rezervat toate locurile disponibile! Ele s-au dat, ulterior, printr-un site oficial, qatar2022.qa , doar pentru deținătorii de bilete. Astfel, s-a evitat și o altă situație nedorită: explozia prețurilor de cazare. Pentru că locurile disponibile au fost distribuite de Comitetul de Organizare care a stabilit niște prețuri, cât de cât decente.

În plus, autoritățile din Qatar au recurs la nișe soluții revoluționare pentru a crește capacitatea de cazare. Pe durata Mondialului, suporterii pot sta în camerele disponibile în niște croaziere. Ele pun la dispoziție 40.000 de camere. Apoi, s-au construit „Sate“ pentru suporteri. Aici, cazarea e într-un container. Și costă cam 200 de dolari pe noapte!

În aceste „Sate“, pot sta aproximativ 60.000 de oameni. Iar acum au apărut primele imagini cu aceste locații. Care, într-adevăr, arată bine, cu paturi duble, cu toalete în containere și cu terenuri de sport pentru cei care vor locui aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”