Cazul Caracal/Dincă împărţea flyere prin ţară, căutând o femeie cu care să-şi refacă viaţa (rechizitoriu)

Cazul Caracal/Dincă împărţea flyere prin ţară, căutând o femeie cu care să-şi refacă viaţa (rechizitoriu)

Gheorghe Dincă împărţea prin ţară anunţuri matrimoniale, în dorinţa de a găsi o femeie apropiată de vârsta sa, cu care să îşi refacă viaţa departe de Caracal, undeva la munte, el încercând la un moment dat o relaţie de concubinaj cu o persoană, pe care procurorii nu au reuşit să o identifice.

Conform documentelor aflate la dosar, Dincă era un om retras până la izolare în locuinţa sa din Caracal, unde avea un atelier auto, după ce anterior muncise în străinătate, respectiv în Vicenza - Italia, începând cu anul 2002.

După încetarea contractului de muncă în Italia, Dincă a revenit în ţară şi a locuit singur în casa părinţilor săi din Caracal, unde se ocupa în principal cu colectarea, prelucrarea şi vânzarea de materiale feroase şi neferoase, reparaţii şi vânzare de piese auto, pe care le comercializa în târgurile de vechituri de pe raza judeţelor Olt şi Dolj.

Relaţia cu copiii şi nepoţii săi nu a fost una apropiată, soţia îl vizita sporadic, circa o lună pe an, doar în concediu, de cele mai multe ori în preajma sărbătorilor, însă îi trimitea bani regulat pentru întreţinere.

Procurorii notează că Dincă solicita femei să îl ajute în gospodărie, dar a ajuns să le plătească pentru a întreţine cu el relaţii sexuale.

"De altfel, cercul relaţional al inculpatului era unul restrâns, acesta primind în curtea locuinţei sale (în special) doar pentru prestarea de munci gospodăreşti diverse persoane, vecini, cunoscuţi, majoritatea sub condiţia sa socială, cu care împărţea înclinaţia spre consumul exagerat de alcool, unul dintre aceştia fiind inculpatul Risipiţeanu Ştefan, zis 'Fănică'. În casa şi locuinţa sa au avut acces femei de diferite condiţii sociale şi diferite vârste, pe care le solicita iniţial pentru prestarea contra cost de muncă în gospodărie şi cu care finalmente a întreţinut relaţii sexuale, pentru aceste relaţii inculpatul Dincă Gheorghe plătind sume modice de bani", spun procurorii.

Anchetatorii notează că, în anii 2017 - 2019, Dincă a început să îşi materializeze dorinţa de a schimba acest mod de existenţă şi a luat hotărârea să vândă casa şi să se stabilească în altă zonă a ţării, "devenind din ce în ce mai interesat de ideea găsirii unei femei de vârstă apropiată cu care să îşi refacă viaţa, departe de Caracal".

Astfel, în luna octombrie 2017, el şi-a achiziţionat un autoturism marca Renault Megane, fără ca ceilalţi membri ai familei sale să ştie, a postat un anunţ de vânzare a casei, şi-a achiziţionat un laptop pe care a efectuat căutări privind vânzarea de terenuri, construcţia de case simple şi bordeie şi a apelat la o firmă specializată pentru confecţionarea unor anunţuri matrimoniale - de tip flyer - pe care le-a postat în deplasările sale prin ţară, în vederea găsirii persoanei potrivite.

"Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă şi fără obligaţii, să locuiască cu mine şi să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând şi doresc să-mi petrec restul vieţii lângă o doamnă gospodină. Deţin autoturism şi mi-ar place să călătorim prin ţară. Locuiesc la casă, în Caracal - tel (...)", era anunţul postat de Dincă.

"Încercările sale de a stabili o relaţie de concubinaj au avut la bază tot premisa cumpărării cu bani a afecţiunii, aşa cum reiese şi din însemnările olografe identificate în locuinţa inculpatului din care reiese modul cum acesta încerca să stabilească o legătură cu o femeie (persoană rămasă neidentificată), prin oferirea sumei de 150 euro, destinată achiziţionării de haine fetiţei preşcolare a acesteia, instruind mama unde şi cum să se vadă, iar apoi cum să rupă mărunt bileţelul respectiv, pentru că nu doreşte să îi facă probleme în familie", spun procurorii.

Dincă a pierdut însă orice respect pentru femei, ele devenind pentru el simple obiecte de satisfacere a plăcerilor sexuale.

"Cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice şi a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate şi convins de efectul stimulant al sexului oral, inculpatul Dincă Gheorghe a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale. În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuţiile iniţiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condiţiile şi termenii doriţi, în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună", se arată în rechizitoriul procurorilor.

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”