Cazul de la Caracal / Gheorghe Dincă participă la reconstituire în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu

Cazul de la Caracal / Gheorghe Dincă participă la reconstituire în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu

Gheorghe Dincă, inculpat pentru omor în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, participă, luni, la reconstituirea efectuată de anchetatori, el fiind dus la Dobrosloveni şi Caracal, unde se reconstituie traseul acestuia şi al Alexandrei din ziua de 24 iulie, când fata a dispărut.

Dincă a fost dus la Dobrosloveni, în localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, de unde, pe 24 iulie, ar fi luat-o pe adolescentă în maşină, la "ocazie", spre a o transporta la Caracal, în zona Liceului "Mihai Viteazul".

Gheorghe Dincă a fost adus în urmă cu două zile în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt şi a fost preluat luni dimineaţa pentru a fi dus la Caracal în vederea efectuării reconstituirii faptelor pe care acesta le-ar fi săvârşit. Reconstituirea ar putea dura mai multe zile.

Pe 26 iulie, în urma unei percheziţii, în locuinţa lui Dincă din Caracal au fost găsite într-un butoi, printre cenuşă, resturi osoase de natură umană. Potrivit DIICOT, raportul de expertiză medico-legală a rezultat faptul că persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este Alexandra Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. AGERPRES / (AS - autor: Cristina Matei, editor: Irina Poenaru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa