Cazul de la Caracal/ DIICOT: Gheorghe Dincă - transferat în Arestul Central; i se va face o analiză comportamentală

Cazul de la Caracal/ DIICOT: Gheorghe Dincă - transferat în Arestul Central; i se va face o analiză comportamentală

Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal, a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru a fi supus, printre altele, şi unei analize comportamentale efectuate de către specialişti din cadrul IGPR, a anunţat luni Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

"În ziua de duminică, Gheorghe Dincă a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru efectuarea altor activităţi ce presupun prezenţa acestuia în faţa organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialişti din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanţa din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum şi examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia", precizează DIICOT într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...