Cazul de la Caracal/Avocat: Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele în cazul ambelor fete; nu există alte crime

Cazul de la Caracal/Avocat: Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele în cazul ambelor fete; nu există alte crime

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat că Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică faptele de omor, atât în cazul Alexandrei Măceşan, fata de 15 ani, cât şi al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în urmă cu câteva luni.

''S-au recunoscut faptele. Este vorba despre datele care se ştiau. Nu sunt alte date. (...) Este vorba despre cele două fete. Evident că şi-a recunoscut faptele. (...) Nu există alte crime'', a spus avocatul.

Acesta a anunţat că cercetările în acest caz continuă duminică într-un alt loc.

''Mergem pe teren'', a afirmat avocatul.

Întrebat ce l-a făcut pe suspect să-şi recunoască faptele, avocatul a răspuns: ''Nu ştiu aceste aspecte, ştiu doar că le-a recunoscut''.


Sursa foto: Alexandra Macesanu / Facebook


Alexandra Măceşanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?