Cazul de la Caracal/Bănilă (DIICOT): Până nu avem elemente clare că fetele ar fi decedate, nu putem neglija varianta că ar fi în viaţă

Cazul de la Caracal/Bănilă (DIICOT): Până nu avem elemente clare că fetele ar fi decedate, nu putem neglija varianta că ar fi în viaţă

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat miercuri că, până când anchetatorii nu au elemente clare că cele două fete dispărute în Olt ar fi decedate, nu se poate neglija varianta că ele ar fi în viaţă.

"Până nu avem nişte concluzii clare cu privire la faptul că una sau alta dintre cele două victime ar fi fost într-adevăr ucise, sunt doar nişte indicii, noi le spunem rezonabile, aşa cum prevede Codul penal şi Codul de procedură penală. În mod cert, nu putem neglija nicio variantă de anchetă. (...) Până nu avem elemente clare că ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta că ar fi în viaţă", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Felix Bănilă. AGERPRES/(A - autor: Eusebi Manolache, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante