Cazul Halep, analizat de legendarul John McEnroe: Perspective sumbre, dacă Simona va fi găsită vinovată VIDEO

Cazul Halep, analizat de legendarul John McEnroe: Perspective sumbre, dacă Simona va fi găsită vinovată VIDEO

România trăiește un Australian Open destul de trist, iar rezultatele de până acum, după patru meciuri, confirmă că, fără Simona Halep (31 de ani, 12 WTA), legătura tenisului nostru feminin cu astfel de turnee de Grand Slam se rezumă, în mare parte, la prezența unor jucătoare pe tabloul principal.

Din păcate, Simona Halep, în loc să fie implicată în primul Grand Slam al anului, e subiect de discuții într-un caz de dopaj. Care acum a fost comentat pentru Eurosport de legendarul John McEnroe (63 de ani). În dialog cu postul care transmite Australian Open, fostul lider ATP, cu șapte titluri de Grand Slam în palmares, a spus că, dacă va fi găsită vinovată în acest caz de dopaj, practic, cariera Simonei e ca și încheiată.

Simona Halep speră să aibă un prim verdict, în maxim 3 luni. FOTO: Arhiva Adevărul

Ce a spus John McEnroe?

*Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, iar eu, cu siguranță, sper că e nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun...dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

*Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că e un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, davă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că e ceva la care nu vrei să iei parte, dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”