Cazul „shaorma cu de toate”

Cazul „shaorma cu de toate”

Cazul „shaorma cu de toate”. Din 3 poze s-a construit o „conspirație” politică de doi lei. Imagini cu fostul adjunct SRI Florian Coldea, fostul ministru PSD al Apărării Vasile Dâncu și co-fondatorul AUR Claudiu Târziu, în zona unui restaurant din Capitală, au fost publicate de Gândul.ro. Conform sursei citate, imaginile ar fi fost făcute sâmbătă, la prânz. În imagini apare și deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, și soția acestuia, dar și soția lui Florian Coldea. De menționat că Popa este finul lui Dâncu.

Înclinăm să-l credem pe Popa, care a scris pe Facebook cum s-au întâmplat lucrurile:

„Povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l-am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmpla să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari – un deputat de la PSD si unul de la PNL – un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris deputatul.

„Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s-a întors la masa noastră comentariile “de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne-am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v-am scris mai sus. Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne-am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne-am continuat drumul. Asta e povestea neromanțată. Restul e cancan”, a scris Radu Popa pe Facebook.

„Mă-ta e securistă”

După acest episod, Târziu s-a înjurat, în direct, la RTV, cu un deputat PSD, Radu Cristescu.

Foto: Captură video

Claudiu Târziu: Dle, dacă permiteți să fiu luat la **** la telefon, eu sunt lider de partid, nu stau de vorbă cu toți analfabeții.

Radu Cristescu: Îmi cer scuze, dle Târziu, nu este cu grădinița, v-a prins cu pantalonii în vine. Cea mai bună dovadă a faptului că AUR e creația securității și a lui Coldea

Claudiu Târziu: Spuneți o prostie pentru care nu aveți nicio dovadă. Băi frate, care e legătura mea cu Coldea?

Radu Cristescu: Nu ești fratele meu. Băi securistule, tu cu mine nu ești frate, tu ești un securist ca și partidul tău.

Claudiu Târziu: Mă-ta e securistă, da? Mă-ta e securistă.

Radu Cristescu: Vorbești cam urât pentru un senator. Avem explicația acum cum a luat AUR 10% din nimic. S-au întâlnit cu stăpânul care i-a creat.

Claudiu Târziu: Oamenii bat câmpii, n-am nicio treabă. Repeți ca un papagal aceeași chestie. Ești în toate mințile?”, arată transcrierea discuției, realizată de Știri pe surse.

Așa cum spuneam, „shaorma cu de toate”...


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?