CCR: O sintagmă din legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, neconstituţională

CCR: O sintagmă din legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, neconstituţională

Curtea Constituţională a decis joi că o sintagmă din Legea - cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice este neconstituţională.

Potrivit unui comunicat al CCR, în şedinţa de joi, în cadrul controlului legilor posterior promulgării, cu unanimitate de voturi, Curtea Constituţională a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că sintagma "alte instituţii de spectacole sau concerte" cuprinsă la pct. I din Capitolul I din Anexa nr. III la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice este neconstituţională.

Decizia este definitivă şi general obligatorie. Argumentele reţinute în motivarea soluţiei pronunţate de Curtea Constituţională vor fi prezentate în cuprinsul deciziei, care se va publica în Monitorul Oficial al României, Partea I. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...