Ce a pățit o femeie care a băut apa în care a fiert o banană. Efectul neașteptat

Ce a pățit o femeie care a băut apa în care a fiert o banană. Efectul neașteptat

De un experiment cu adevărat incredibil a avut parte o femeie care a pus la fiert într-o oală cu apă, dar cu tot cu coajă, o banană. La scurt timp au apărut rezultate uimitoare. Dacă mai adăugați și alte fructe, băutura devine delicioasă.

Ceaiul de banană alungă stresul și insomniile FOTO Shutterstock

Lasă să dea totul în clocot câteva minute, apoi bea lichidul obținut, după ce s-a răcit, scrie a1.ro Vei observa că ceaiul de banane te calmează și te poate ajuta să dormi mult mai bine. Nu trebuie să te mai îngrijorezi atunci când ai insomnii sau dacă suferi de stres, fiindcă acest ceai de banane se poate dovedi a fi extrem de util și ieftin.

Alimentul care topește kilogramele

Nici pentru a pierde kilogramele acumulate în exces nu mai e nevoie de sacrificiu. Există un aliment pe care poți să îl consumi fără limită și carete ajută să slăbești. Dr. Mihaela Bilic a spus care este alimentul care face minuni la siluetă.

Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede”, spune nutriționistul. Mai mult decât atât, poate fi consumată oricând și în orice cantitate, anunță doctorulzilei.ro

„Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!

Produse lactate cu mult zer

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, medic nutritionist, pe pagina sa de Instagram .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”