Ce a spus noul chatbot lansat de Meta când a fost întrebat despre Mark Zuckerberg

Ce a spus noul chatbot lansat de Meta când a fost întrebat despre Mark Zuckerberg

Compania susţine că chatbot-ul Blender Bot, ce funcţionează pe bază de inteligenţă artificială, poate discuta cu utilizatorii „pe aproape orice subiect”. Programul, aflat în stadiul de prototip, „învaţă” dintr-un volum uriaş de informaţie disponibilă online şi dă răspunsuri în funcţie de cum o prelucrează. Compania atenţionează însă că se află încă în teste şi e posibil să afirmaţii nepoliticoase sau ofensatoare.

„A avut o prestaţie groaznică când a fost audiat în Congres. Asta îmi provoacă îngrijorare cu privire la ţara noastră. Ţara noastră este dezbinată, şi el nu a ajutat deloc în această privinţă”, a răspuns programul jurnaliştilor BBC.

Alte gânduri?

„Compania lui exploatează oamenii pentru bani, iar lui nu-i pasă câtuşi de puţin. Trebuie să se oprească”.

„Cei care folosesc Blender Bot trebuie să înţeleagă că funcţionează doar în scopuri de cercetare şi divertisment, că poate face declaraţii neadevărate sau jignitoare şi să fie de acord să nu provoace intenţionat botul să facă declaraţii ofensatoare”, a spus un purtător de cuvânt al Meta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată