Ce-au căutat mascații la interlopii din Clanul Duduianu tocmai când Ciprian și Grațian Pian se ceruseră în libertate

Ce-au căutat mascații la interlopii din Clanul Duduianu tocmai când Ciprian și Grațian Pian se ceruseră în libertate

După uciderea lui Emi Pian, clanul Duduianu a fost preluat de fiul acestuia, Aly Pian care spunea că afacerile de familie sunt legale și merg înainte. Doi frați ai lui Emi Pian, Ciprian și Grațian, aflați în arest preventiv din august 2020, au contestat iar această măsură.

Membrii claului Duduianu rămași în libertate sunt acuzați acum că ar fi furat produse electrocasnice în valoare de peste 200.000 de euro din depozitele unei firme care se ocupa cu comercializarea lor, scrie Newsweek.ro .

În timpul perchezițiilor, anchetatorii au găsit acum componente IT, catalizatoare, și mai multe bunuri folosite la diverse activități casnice.

Cei din clanul Duduianu vindeau produsele furate pe piața neagră, la prețuri mai mici decât cele oficiale.

”Eu, familia mea, frățiorii meu, suntem bine toți și mulțumim lui Dumnezeu pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă.(…) Problemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe. Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea”, susținea Elvis Pian, fratele lui Emi Pian nu cu mult timp în urmă.

Duduienii se ocupă și cu trafic de mașini

În primăvara anului trecut, polițiștii puneauîn aplicare 48 de percheziții la mai mulți membri ai unei rețele de trafic de mașini. Autoturismele furate din străinătate erau aduse în România cu acte false. Funcționari din Sectoarele 4 și 5 erau apoi mituiți, pentru a îi ajuta pe membrii grupărilor să înmatriculeze autovehiculele și să le vândă cu ate în regulă, spun anchetatorii.

Printre cei vizați erau și interlopi cunoscuți precum Cornel Schuster, zis Buburuză, din clanul Sportivilor și Amar Duduianu.

Vara trecută, Elvis Pian, fratele mai mare al lui Emi Pian, Amar Duduianu și alți doi membri ai clanului au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au fost reținuți pe Autostrada Soarelui cu o zi înainte.

Interlopii furau maşini şi ulterior îi sunau pe proprietari cerându-le sume de bani pentru returnarea acestora.

S-au dus vremurile când clanul Duduianu petrecea cu Florin Salam și Tzancă Uraganul Foto: Facebook

Ciprian și Grațian Pian vor să fie liberi

Vasile și Laurențiu Duduianu, ziși Ciprian și Grațian Pian se află în arest preventiv încă din august 2020, fiind acuzați că ar fi încercat să-l ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe, ucigașul fratelui lor, Emi Pian.

Cei doi au contestat în mai multe ori în instanță măsura arestului preventiv, însă, până acum, solicitările le-au fost respinse.

Ultima solicitare a lui Laurențiu Duduianu, zis Grațian Pian, va fi judecată la 19 ianuarie la Judecătoria Slobozia, iar fratele său, care a făcut un demers identic la Judecătoria Giurgiu, va primi o decizie la 21 ianuarie.

Clanul Duduianu și dosarul maneliștilor

Florin Duduianu zis Anaser, Nicolae Constantin zis Aramis, Ştefan Duduianu zis Lindon, Sofian Văduva zis Denom, Miltiade Văduva zis Seif, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Ion Corporan au fost trimişi în judecată pentru şantaj şi tâlhărie, după ce au fost acuzaţi de procurori că au cerut sume mari de bani, care ajungeau până la 100.000 de euro, de la crema maneliștilor din România.

Printre victimele Duduienilor s-au Florin Salam, Nicolae Guță, Nămol, Leo de la Kuweit și Bujilă.

Maneliștii terorizați de Duduieni și puși să cânte gratis.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...