Ce avem noi aici?

Ce avem noi aici?

Liviu Dragnea și Carmen Dan au sărbătorit 1 Mai muncitoresc cu o serie de mici pe grătar. Nu sunt mulți ani de când, Dragnea și fostul ministru de Interne, Carmen Dan, aduceau sute de mii de oameni ca să lupte cu invenția lor „statul paralel”.

Imaginile au fost postate de fostul ministru de Interne Carmen Dan pe pagina personală de FB.

Se remarcă treningul complet în care e îmbrăcată Carmen Dan și sandalele lejere ale lui Liviu.

Carmen Dan a fost impusă de Liviu Dragnea la conducerea ministerului de interne deși nimic nu o recomanda.

Carmen Dan și-a făcut studiile la București, în timp ce muncea cu normă întreagă la Videle. Într-un răspuns pentru Newsweek România, Universitatea Ecologică arată că ministrul de Interne a fost școlarizată în perioada 1994 – 1999 și că a urmat cursurile la „fără frecvență“.

Nici nu avea cum altfel, dat fiind că în perioada respectivă doamna Dan era secretar la o școală și apoi angajata unei bănci din Videle. Setea de carte a ministrului Dan a fost de nestăvilit.

Ea s-a înscris la Universitatea Ecologică înainte cu un an ca instituția să primească acreditarea provizorie de funcționare. Programul de studii urmat de ministrul Dan s-a desființat între timp și pentru că, la un moment dat, fusese evaluat cu un grad scăzut de încredere.

Au luptat împreună împotriva „statului paralel”

Liviu Dragnea a intrat în pușcărie în 2019 și s-a declarat învins de statul paralel.

Dragnea a spus, într-un interviu dat din pușcărie, că este nevinovat și că este victima unui „sistem ocult”, „statul paralel”, despre care prima oară i-a vorbit unul dintre „cei mai buni prieteni” , Vasile Dâncu.

Înainte ca Liviu Dragnea și PSD-ul anilor 2016 – 2019 să ajungă victimele statului paralel, acest stat paralel a trebuit creat. Și a fost creat tocmai de liderii PSD, alături de aliații din ALDE, care l-au tot invocat pentru a-și masca eșecurile și pentru a „legitima” atacul asupra justiției.

În esență, liderii social democrați cu Dragnea în frunte au spus că statul paralel este format din indivizi sus puși din statul român, fără identitate, care luptă împotriva intereselor naționale, care sunt vânduți străinilor și nu îi lasă pe ei, PSD-iștii, să ne aducă dreptatea și bunăstarea. Și, desigur, că finanțarea vine din Occident și de la Soros. Iar UE este complice.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”