Ce dreptate are omul ăsta! Taxa de solidaritate? O meritați băi directorașilor din multinaționale!

Ce dreptate are omul ăsta! Taxa de solidaritate? O meritați băi directorașilor din multinaționale!

Ce dreptate are omul ăsta! Taxa de solidaritate? O meritați băi directorașilor din multinaționale!

Oare ce specie curioasă de oameni suntem noi românii?!? Cum stăm noi aşa, micuţii de noi, o ţară întreagă de intelectuali, de oameni de afaceri sau de oameni simpli, muncitori-cinstiţi la cheremul unui golan din Teleorman şi al unei găşti parlamentari tâmpiței.

Dar o specie şi mai curioasă sunt directorii şi managerii de multinaţionale. Acele persoane extrem de ocupate, de importante şi de bine plătite.

În iarnă când ieşeam în stradă, când băteam sute de kilometri să votez, când faceam ce puteam susţinând activ lucrurile in care cred, când scriam pe blogul asta amărât expunându-mi firmele la toate ANAF-urile, ITM-urile şi abuzurile, in acea iarna deci, o mare parte din aceşti intelectuali fini fara carti citite, cu „venituri mari” erau ocupaţi, erau mari directori in multinationale, CEO, CFO,CTO sau mai ştie dreaq ce fel de angajaţi pe funcţii de sclavi cu denumiri pompoase.  Doar nu va asteptati ca măriile lor să îşi deranjeze nobilele făpturi în praful străzilor alături de toţi hipsterii şi toţi idealiştii, scrie  Reportaje.live .

 Ştiţi ceva?!? Aceşti indivizi merită taxa de solidaritate, una din cele mai comuniste, stupide şi distrugătoare taxe. Aceşti ocupaţi şi importanţi manageri merită să plătească prostia şi inerţia pentru că sunt un pericol mai mare pentru România decât bieţii retardaţi care votează PSD, Firea, Olguţa şi tot felul de baroni penali. Sunt un pericol mai mare pentru că în numele unui politically corectness de doi bani, nu acţionează nici când România e în pragul colapsului. Ei nu ies la vot, ei nu fac politică, ei nu amestecă brandul personal sau al companiei în nimic politic.

Dacă aceşti directori de multinaţionale ar avea un pic de sânge în instalaţie ar lupta pentru valorile în care cred. Ar face aşa cum a făcut Raluca Țintoiu directoarea NN asigurări, concediată după ce a anunţat desfiinţarea pilonului doi de pensii. Ar face aşa cum au făcut mulţi alţi executivi şi directori de multinaţionale care asumat au ales să nu mai finanţeze prin reclame pilonii media ai mafiei şi televiziunile aservite, ar face aşa cum fac atâţia alţi directori români care neştiuţi de nimeni, în tăcere, atrag investiţii prin profesionalismul lor, şcolarizează şi califică, fac parteneriate locale cu şcolile încercând să suplinească dezastrul în educaţie şi lipsa forţei de muncă. Dar ei sunt o minoritate.

Nu trece zi în care să nu mai aflăm despre noi şi noi tunuri trase de aceşti politicieni-infractori toxici pentru România. Nu trece zi în care o ţară întreagă să nu fie umilită de incompetenţa şi abuzurile acestor indivizi.

Vi se pare că exagerez? Ştergeţi cu buretele corupţia, ştergeţi cu buretele asaltul aupra justiţiei, faptul că se sabotează intenţionat dezvoltarea României prin impredictibilitate fiscală, faptul că intenţionat nu se construiesc autostrăzi, faptul că intenţionat armata nu este dotată cu armament performant, ştergeţi cu buretele toate acestea.

Nimic din toate cele amintite mai sus nu lovesc în viitorul acestei ţări aşa cum o face educaţia. Sau mai bine zis distrugerea sistemului de educaţie. Mai mult de 25% din elevii români nici măcar nu s-au prezentat la BAC anul acesta, analfabetismul funcţional este o realitate cruntă. Sa nu uitati niciodata ca suntem sclavii Europei pentru ca şcolile profesionale au fost desfiinţate de Ecaterina Andronescu – una din persoanele care ar trebui să plătească pentru înalta trădare. Avem cea mai mică rată de absolvenţi de studii superioare din Europa, cei mai slabi profesori şi cei mai mulţi copii care părăsesc şcoala la vârste fragede. Este un dezastru general în educaţie şi cel mai bun indicator pentru viitorul unei tăi este nivelul de educaţie.

Dar nu-i nici o problema. Noi ne vedem de exceluri şi powerpointuri, de excursii şi degustari de vinuri la restaurante scumpe. Doar nu o să ne deranjăm noi importanţii directorii sa votam, să ieşim în stradă cu hipsterii şi visătorii sau să contribuim dracului cu ceva, cu orice.

Azi am deschis facebook-ul. Am pe facebook-ul ăla personal, ăla pe care îl deschid o data la doi ani, sute de astfel de cunoscuţi, directori de multinaţionale, CEO-i, manageri „bine plătiţi”. Sunt specia aceea aroganta cu venituri “mari” in lumea a treia dar mici pentru un instalator bun din Germania. Postează numai tâmpenii, cugetări a la Lorand Szasz, fraze copiate din cărţi uşurele de motivaţie sau economie, poze din vacanţe şi share la câte un articol stupid din ziare internaţionale. Autism total. Ignoranţa mâna în mâna cu prostia dar atitudine de gradinar care a pus coada la cireasa. Zici că România nu există. Zici că ceea ce se întâmplă acum nu este treaba lor. Indivizii aceştia au o realitatea paralelă şi de aceea le doresc taxa de solidaritate plăcută. O meritaţi cu vârf şi îndesat băi directoraşilor! Taxa de solidaritate este o taxa pe cei 3 trei „i” inertie, ipocrizie si ignoranta.

Rog sa ma ierte exceptiile. Sunt câteva exemple de oameni deosebiţi dar cu o floare nu facem primăvară dragilor.

SURSA:  Reportaje.live


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...