Ce face Dăncilă, manipulată de păpușari, începe să semene cu o lovitură de stat!

Ce face Dăncilă, manipulată de păpușari, începe să semene cu o lovitură de stat!

Ce face Dăncilă, manipulată de păpușari, începe să semene cu o lovitură de stat! Refuzul de a se încadra în normele constituționale arată că forțe superioare ei o țin prizoniera unor interese ascunse publicului. 

Mai mult, dubioasa sesizare a CCR, brațul de forță al PSD, conduce spre aceleași concuzii: baricadarea ilegală în Palatul Victoria și refuzul de a merge să-și verifice majoritatea în Parlament.

-----------

În Grecia, după votul din 26 mai, partidul fostului premier Tsipras a pierdut alegerile europarlamentare. A doua zi a anunțat alegeri anticipate. Acum, Grecia are o nouă majoritate, un nou premier. Țara n-a rămas blocată.

Ce s-a întâmplat la noi? PSD a pierdut drastic alegerile europarlamentare din 26 mai! Mai mult, deși PSD a boicotat Referendumul inițiat de președinte, acesta a trecut cu un scor mult peste estimările specialiștilor. A fost, practic și o verificare a credibilității președintelui. 

Pentru PSD a urmat și pierderea aliatului din coaliția de guvernare și un nou val de plecări ale parlamentarilor din partid. PSD nu mai are majoritate în Parlamentul României!

Niciun partid nu mai vrea să se alieze cu PSD! Ce face premierul, dar și președinta PSD în același timp?

Refuză realitatea! Refuză democrația și se agață de tertipuri interpretabile dintr-o Constituție scrisă și adoptată în timpul guvernării celui care-i este acum principalul sfetnic: Adrian Năstase.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…