Ce face Dăncilă, manipulată de păpușari, începe să semene cu o lovitură de stat!

Ce face Dăncilă, manipulată de păpușari, începe să semene cu o lovitură de stat!

Ce face Dăncilă, manipulată de păpușari, începe să semene cu o lovitură de stat! Refuzul de a se încadra în normele constituționale arată că forțe superioare ei o țin prizoniera unor interese ascunse publicului. 

Mai mult, dubioasa sesizare a CCR, brațul de forță al PSD, conduce spre aceleași concuzii: baricadarea ilegală în Palatul Victoria și refuzul de a merge să-și verifice majoritatea în Parlament.

-----------

În Grecia, după votul din 26 mai, partidul fostului premier Tsipras a pierdut alegerile europarlamentare. A doua zi a anunțat alegeri anticipate. Acum, Grecia are o nouă majoritate, un nou premier. Țara n-a rămas blocată.

Ce s-a întâmplat la noi? PSD a pierdut drastic alegerile europarlamentare din 26 mai! Mai mult, deși PSD a boicotat Referendumul inițiat de președinte, acesta a trecut cu un scor mult peste estimările specialiștilor. A fost, practic și o verificare a credibilității președintelui. 

Pentru PSD a urmat și pierderea aliatului din coaliția de guvernare și un nou val de plecări ale parlamentarilor din partid. PSD nu mai are majoritate în Parlamentul României!

Niciun partid nu mai vrea să se alieze cu PSD! Ce face premierul, dar și președinta PSD în același timp?

Refuză realitatea! Refuză democrația și se agață de tertipuri interpretabile dintr-o Constituție scrisă și adoptată în timpul guvernării celui care-i este acum principalul sfetnic: Adrian Năstase.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale