Ce face şi cum arată acum Monica Lewinsky, protagonista celui mai mare scandal sexual din istorie - FOTO, VIDEO

Ce face şi cum arată acum Monica Lewinsky, protagonista celui mai mare scandal sexual din istorie - FOTO, VIDEO

Monica Lewinsky a devenit cunoscută în întreaga lume în anul 1998, odată cu declanşarea celui mai mare scandal sexual din istorie. Scandalul a izbucnit în ianuarie 1998, iar pe 26 ianuarie, într-o conferinţă de presă organizată la Casa Albă, Bill Clinton declara: "Nu am întreţinut relaţii sexuale cu această femeie".

Ce face şi cum arată acum Monica Lewinsky, protagonista celui mai mare scandal sexual din istorie

După escaladarea scandalului, în august 1998, odată cu audierea sa în faţa unui juriu, Bill Clinton a fost nevoit să recunoască faptul că relaţia sa cu Monica Lewinsky a fost "nepotrivită".

Mai târziu, preşedintele de atunci al Statelor Unite a recunoscut că a "păcătuit", precizând că regretă "profund".

Bill Clinton a reuşit să îşi păstreze funcţia după Sexgate, Senatul american respingând prin vot suspendarea sa.

Monica Lewinsky a devenit foarte mediatizată în urma scandalului, în 2005 luând decizia de a ieşi din viaţa publică americană, mutându-se în Londra, acolo unde a studiat psihologia. În 2006, ea obţinea un master la London School of Economics.

Lewinsky a revenit în atenţia presei americane în 2014, odată cu eseul pe care l-a publicat în revista Vanity Fair, intitulat "Ruşine şi supravieţuire", unde a vorbit despre viaţa ei şi despre scandalul sexual în care fusese implicată.

În iulie 2014, Lewinsky a fost intervievată de National Geographic în cadrul unui serial despre anii '90, în care a fost tratat şi celebrul scandal sexual. Era pentru prima dată după 10 ani când Monica Lewinsky susţinea un astfel de interviu.

În octombrie 2014 Monica Lewinsky lua o poziţie publică împotriva hărţuirii online, ea declarându-se "pacientul zero" al acesteia. "Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (...). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe", afirma Lewinsky, citată de CNN.

Lewinsky a primit o ofertă de 12 milioane de dolari pentru a-şi scrie biografia, care ar putea să dezvăluie toate amănuntele relaţiei sale cu Bill Clinton. Hillary Clinton a povestit deja, în biografia sa, cum a marcat-o scandalul sexual în care a fost implicat soţul ei.

Monica Lewinsky continuă şi în prezent lupta contra agresiunii online, ţinând conferinţe şi fiind implicată într-o organizaţie anti-intimidare, "Bystander Revolution", pentru care este ambasador şi consilier strategic.

Monica Lewinsky a participat, anul acesta, la petrecerea organizată de revista Fanity Fair după decernarea Premiilor Oscar.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

4 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

5 De citit...