Ce imbecil! Liviu Pop: La mulți ani tuturor românilor care poartă numele de Bobotez și Boboteaza!

Ce imbecil! Liviu Pop: La mulți ani tuturor românilor care poartă numele de Bobotez și Boboteaza!

Ministrul educatiei, Liviu Pop, a postat un nou mesaj controversat pe pagina sa de socializare, desi se pare ca a avut cele mai bune intentii, scrie  Ponturifierbinti.com .

Astfel, Liviu Pop a postat o felicitare cu textul: „La mulți ani tuturor românilor care poartă numele de Bobotez și Boboteaza!

Fie ca ziua internațională a noului an să vă ducă bucurii, fericiri și binefacerii.

Vă urăsc tuturor să petreceți frumos, cu mâncare, beutură și muzică populărească, așa cum e tradiția. Vă pupă ministrul care îl iubiți, Liviu Pop!”

Postarea a fost stearsa dupa aproximativ 2 ore, nu inainte ca Liviu Pop sa isi ceara scuze pentru greselile gramaticale si sa gaseasca vinovatii pentru halul in care a scris-o.

Pentru ca a postat dupa ora 14, sustine ministrul educatiei, nu putut beneficia de serviciile consilierilor sai, care terminasera programul, asa ca a fost nevoit sa isi scrie singur mesajele de felicitare, o activitate care, spune domnia sa, nu ar intra in atributiile ministrului.

„Ministerul educatiei ma solicita la maximus! Este un portofeliu de mare raspundere pentru ca de mine depinde educarea degeneratiei de maine din tara asta.

Muncesc zi lumina pentru a salva invatamantul romanesc si nu mai am timp pentru mine insuti. Cele cateva mesaje de pe pagina mea de Facebook le scriu in fuga si de aceea se mai strecoara anumite greseli gramaticale care de fapt sunt rotacisme maramuresele.”

A precizat Liviu Pop.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…