Ce laș! Dragnea despre programul vizitei la Sibiu: Nu a fost planul să mergem la sediu. Noi am fost la spital

Ce laș! Dragnea despre programul vizitei la Sibiu: Nu a fost planul să mergem la sediu. Noi am fost la spital

Ce laș! Liderul social-democrat Liviu Dragnea a afirmat, miercuri, că nu planificase să ajungă la sediul PSD Sibiu și a decis, împreună cu premierul Mihai Tudose, să facă o vizită neanunțată la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

 "Nu a fost planul să mergem la sediu. (...) Noi am fost la spital. (...) Nu am venit cu avionul, să avem o oră fixă, am plecat mai târziu, am hotărât împreună să mergem la spital, să facem o vizită neanunțată, că erau solicitări să se realizeze niște investiții în diverse unități medicale și discuția a fost foarte bună cu conducerea de acolo și s-a decis Guvernul să facă un spital nou la Sibiu. Au și un teren disponibil de 20 de hectare", a declarat Dragnea la un hotel din Sibiu, unde s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai Organizației județene a PSD.

După încheierea întâlnirii, liderul social-democrat a revenit cu noi precizări referitoare la programul vizitei.

"Nu știu cine a făcut programul (...). Doi, am discutat cu premierul la București ca, atunci când ajungem la Sibiu, amândoi să decidem unde mergem. Am decis amândoi să mergem la spital (...), am vorbit cu Bogdan Trif (președintele PSD Sibiu — n.r.) când ne apropiam de spital că vreau să facem întâlnirea aici, să nu facem la sediu, ca să nu mai traversăm tot orașul după ce terminăm întâlnirea. Și întâlnirea politică a fost aici", a spus Dragnea.

Premierul Mihai Tudose și președintele PSD Liviu Dragnea au făcut, miercuri, o scurtă vizită la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu , potrivit directorului unității sanitare, Cornel Benchea.

"În seara asta am avut vizita domnului prim-ministru al României și a președintelui PSD. A fost o vizită surpriză de circa 15 minute doar, dar eu zic că suficientă. Au dorit să vadă un pic care este situația de la Unitatea de Primiri Urgențe. Am intrat cu dânșii înăuntru, am văzut care este situația, care este spațiul destinat acestei activități. Și-au dat seama că este un spațiu destul de redus și era destul de aglomerat și au propus să facem o analiză a situației spitalelor din Sibiu și, împreună cu Prefectura, cu Primăria și cu Consiliul Județean să se ia cea mai bună decizie în urma acestei analize", a declarat Benchea.

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au vizitat spitalul după ora 18,00. Ei au fost așteptați anterior la sediul PSD Sibiu, unde, conform programului anunțat anterior, ar fi urmat să se desfășoare, cu începere de la ora 16,30, o întâlnire cu membrii organizației județene.

În fața sediului PSD Sibiu s-a desfășurat un protest neautorizat, la care au luat parte 10 persoane care au scandat împotriva partidului de guvernământ. La fața locului a fost prezent și un echipaj de jandarmi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…