Ce nu ni se spune

Ce nu ni se spune

Media din România, controlată în proporții covârșitoare de șleahta securisto-pesedistă aflată 30 de ani la butoanele Puterii, încearcă să ascundă noua realitate din țară: românii vor dreptate, vor adevăruri, vor ca cei care au mințit și furat în ultimii 30 de ani să plătească. Această schimbare aproape miraculoasă a societății, verificată la vot de două ori deja, i-a luat prin surprindere pe acești nenorociți. Care simt, zi de zi, cum le fuge pământul de sub picioare. 

Oameni buni, toate măsurătorile sociologice arată că acest trend este în creștere, să nu credeți manipulările disperate ale vuvuzelelor care spun că PSD își revine, că a ajuns deja la 30 la sută. Sunt minciuni ordinare! Aruncate pe piață de sclavi de presă ai contractelor babane cu securisto-pesediștii.

Realitatea este că șleahta simte, pentru prima oară din 1989 încoace, că glonțul democrației-votul, îi va ciurui letal.

Conform informațiilor noastre, într-o proporție fără precedent, românii merg pe mâna președintelui. Iar președintele va forța declanșarea alegerilor anticipate în primăvara acestui an. 

Și, dacă va fi nevoie, o să intre într-o coliziune violentă cu șeful guvernului, numit chiar de el. Care s-a înconjurat rapid de o „curte” de slugi ce-i susură în ureche numai porcării.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…