Ce nu ni se spune

Ce nu ni se spune

Media din România, controlată în proporții covârșitoare de șleahta securisto-pesedistă aflată 30 de ani la butoanele Puterii, încearcă să ascundă noua realitate din țară: românii vor dreptate, vor adevăruri, vor ca cei care au mințit și furat în ultimii 30 de ani să plătească. Această schimbare aproape miraculoasă a societății, verificată la vot de două ori deja, i-a luat prin surprindere pe acești nenorociți. Care simt, zi de zi, cum le fuge pământul de sub picioare. 

Oameni buni, toate măsurătorile sociologice arată că acest trend este în creștere, să nu credeți manipulările disperate ale vuvuzelelor care spun că PSD își revine, că a ajuns deja la 30 la sută. Sunt minciuni ordinare! Aruncate pe piață de sclavi de presă ai contractelor babane cu securisto-pesediștii.

Realitatea este că șleahta simte, pentru prima oară din 1989 încoace, că glonțul democrației-votul, îi va ciurui letal.

Conform informațiilor noastre, într-o proporție fără precedent, românii merg pe mâna președintelui. Iar președintele va forța declanșarea alegerilor anticipate în primăvara acestui an. 

Și, dacă va fi nevoie, o să intre într-o coliziune violentă cu șeful guvernului, numit chiar de el. Care s-a înconjurat rapid de o „curte” de slugi ce-i susură în ureche numai porcării.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

2 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

3 Pro TV vrea un format similar cu America Express. Cine ar putea prezenta noul reality show

4 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

5 „Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”