Ce nu știu începătorii la pariuri sportive?

Ce nu știu începătorii la pariuri sportive?

Este de la sine înțeles că fiecare parior, indiferent de nivelul la care a ajuns, a avut o perioadă de început și multe lucruri pe care nu le știa. Există multe aspecte pe care pariorii începători nu le cunosc și trebuie să le cunoască, începând de la regulile de pariere până la strategii și scheme de pariuri. O să îți prezint cele mai importante aspecte pe care nu le știi atunci când eşti începător. 

Money management - Autocontrolul

În primul rând trebuie să îți faci un money management foarte bine structurat și să îl respecți cu strictețe. Doar în acest fel vei reuși să obții profit constant din acest domeniu. Trebuie să îți calculezi corect veniturile pe care le ai și cheltuielile, iar apoi să aloci o anumită sumă din veniturile lunare pentru pariuri. 

Este de preferat ca suma alocată pentru pariuri la un cazino online precum Winmasters, cu recenzii foarte bune în pagina pareri despre Winmasters, pe o lună să nu depășească pragul de 20% din veniturile tale. În cazul în care nu faci acest lucru, s-ar putea să te trezești în situația în care ai jucat banii care erau alocați pentru alte categorii de cheltuieli. Orice om de succes își cunoaște în amănunt veniturile și cheltuielile, altfel nu poate face profit. 

Legat de money management este și autocontrolul. Vor fi situații în care ai o serie de pariuri pierzătoare și ești tentat să pariezi și mai mult pentru a câștiga și a-ți recupera pierderile. Acest lucru este cunoscut în lumea pariorilor ca “joc la recuperare”. 

Această greșeală te poate duce la pierderi foarte mari și la pierderea controlului financiar, deoarece nu mai analizezi pariurile pe care le plasezi și crești miza, pierzând sume mari de bani într-un timp foarte scurt.

Sporturile pe care pariezi și tipurile de pariuri

Un alt aspect important pe care trebuie să îl cunoști se referă la sporturile pe care pariezi și tipurile de pariuri. Există 4 categorii de pariuri, pariuri single, pariuri multiple, paruri în sistem și pariuri cu baze. Pariurile single sunt pariuri pe un singur meci în care miza este multiplicată de cota evenimentului. 

Pariurile multiple sunt biletele cu mai multe selecții. Pentru ca biletul tău să fie câștigător, trebuie să fie câștigătoare toate pariurile de pe bilet. Pariurile în sistem îți permit să câștigi și cu câteva evenimente câștigătoare pe bilet, iar pariurile cu baze sunt combinații de pariuri care pot fi jucate în sistem și pariuri multiple. 

De asemenea, este o regulă să cunoști sportul pe care pariezi și istoricul jucătorilor sau al echipei. Nu poți pune pronosticuri pe lucruri despre care nu ai habar. Este foarte bine să te documentezi în legătură cu sportul pe care pariezi pentru a vedea care sunt cei mai buni jucători și cum se descurcă aceștia în diferite situații. Trebuie să cunoști evenimentele care apar și cum s-au descurcat aceștia la același tip de evenimente în trecut. 

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că pentru a obține profit din pariuri trebuie să folosești strategii de pariere. Există multe strategii de pariere și fiecare se potrivește anumitor tipuri de pariori în funcție de banca disponibilă, de termenul pe care vrea să facă profit și de apetitul pentru risc. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 Rareș Bogdan reacționează după noile derapaje ale Comisiei Europene privind „corectitudinea politică”