Ce numere pică cel mai des la Keno?

Ce numere pică cel mai des la Keno?

Răspunsul este destul de simplu de găsit, dar asta nu înseamnă că numerele care pică cel mai des sunt și cele care te vor ajuta în cele din urmă să câștigi. Există încă jucători care nu știu ce înseamnă jocurile de tip Keno și care sunt șansele de câștig pe care le poți avea atunci când plasezi bilete la un astfel de joc. Cele mai populare forme ale jocurilor Keno sunt loteriile, iar majoritatea dintre ele sunt organizate într-un regim foarte constant, cu rotiri care au loc regulat și care te vor ajuta să plasezi zeci de pariuri pe zi, oferind astfel oportunitatea de a dezvolta strategii și de a calcula care sunt cele mai mari șanse de câștig.

Șansele de a prezice jocul de Keno 

Dacă nu ești familiarizat cu jocul, keno este în esență o formă de loterie în care douăzeci de numere sunt extrase aleatoriu dintr-un total  de 80 de numere diferite. Jucătorii pariază pe ce numere cred că vor fi extrase și poți include pe biletele tale chiar și unele sisteme de pariuri care te pot ajuta să alegi până la 30 de numere diferite. Evident, șansele de câștig nu vor fi la fel de mari ca la loteriile cu milioane de dolari, dar cu cât șansele sunt mai mari, cu atât vei câștiga mai des.

Jucătorii iubesc keno pentru că este un joc relaxant care nu necesită neapărat multă atenție în timpul sesiunii. Puteți alege să selectați aceleași numere joc după joc și să vă bucurați de atmosfera unui cazino online. Dacă devii mult prea pasionat de loteriile keno, vei vedea că există foarte puține strategii și sisteme care te ajută cu adevărat să crești șansele și câștigurile. Loteriile sunt jocuri de noroc și vor rămâne așa, la fel precum sloturile ce ofera rotiri gratuite.

Având în vedere că douăzeci de bile din optzeci sunt extrase în fiecare joc, asta înseamnă că orice număr individual are 25% șanse de a fi extras într-un anumit joc. Statistic vorbind, ar trebui să te aștepți ca numerele tale să fie extrase odată la 4 runde. Dar nu înseamnă că într-o rundă vor fi extrase și toate numerele alese de tine.

des-extrase

Care numere sunt cele mai des extrase?

La o scurtă analiză a mii de extrageri și runde distincte, am reușit să obținem câteva statistici despre care sunt cele mai extrase cifre de la Keno. Dar nici măcar o astfel de statistică nu îți va fi de ajutor deoarece frecvența cu care sunt extrase fiecare dintre ele este atât de apropiată din punct de vedere procentual, încât este aproape imposibil să alegi care va fi următorul număr care este câștigător. Un studiu realizat de către cei din Noua Zeelandă au concluzionat faptul că la loteriile Keno, cel mai extras număr este 27, urmat de 35, 65, 50 sau 12. Poziția 10 în topul celor mai extrase numere este ocupată de numărul 31. Dar din punct de vedere al procentului și frecvenței, iată cum arată acestea:

Numărul 27 este extras în procent de 25.59%.
Numărul 35 este extras în procent de 25.53%
Numărul 65 este extras în procent de 25.52%
Numărul 50 este extras în procent de 25.50%
Numărul 31 de pe poziția 10 este extras în procent de 25.39%

Așadar, diferența dintre locul 1 și locul 10 este de doar 59% din punct de vedere procentual, ceea ce înseamnă că este o șansă mai mică de 1% ca un număr să fie extras mai des decât altul. Ceea ce ar trebui să faci pentru a-ți crește șansele de câștig este să ai cât mai multe combinații câștigătoare plasate la fiecare partidă.

tehnica-prezis

Ce tehnică se folosește pentru a prezice numerele 

Deși extragerile de la loteriile keno sau la orice altă loterie sunt complet aleatorii și nu pot fi influențate, jucătorii preferă totuși să folosească un sistem care să îi ajute să facă alegeri mult mai bune să cu șanse mai mari de câștig. Acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a juca keno, deoarece îi ajută pe jucători să simtă că dețin controlul pentru mai mult timp sau că cel puțin au un impact asupra rezultatului.

De exemplu, puteți alege să pariați pe „numere fierbinți”: acele numere care au fost extrase recent sau care sunt extrase mai des. Poți, de exemplu, să alegi din lista noastră cu cele mai extrase numere în keno pe care am menționat-o mai sus. Acest lucru nu va crește, dar nici nu va scaed șansele ca unele numere să fie extrase. Cu toate acestea, îți va fi mult mai simplu să alegi numerele.

Concluzie 

Cu sau fără inspirație, Keno este un joc foarte distractiv pe care îl recomandăm pentru fiecare jucător care își dorește să câștige mulți bani, într-un mod mult mai simplu. Loteriile keno sunt simple, nu au nevoie de efort și generează venituri mari atunci când sunt câștigate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...