Ce pățesc femeile care fac plajă nud într-un parc cunoscut din Paris

Ce pățesc femeile care fac plajă nud într-un parc cunoscut din Paris

Francezii care vor să facă plajă nud, într-unul dintre celebrele parcuri din Paris, se plâng că nu se mai pot bucura de liniște din cauza perverșilor care vin să urmărească femeile.

Parcul Bois de Vincennes din Paris este celebru, după ce primăria a acceptat în 2017 ca aici să se deschidă o zonă dedicată celor care vor să facă nudism, din august până în octombrie, scrie  stirileprotv.ro .

Deși oficialii s-au angajat să le asigure acestora intimitatea, cei care vin în această zonă se plâng că nu pot face plajă în liniște, scrie CNN, care citează Le Monde.

Oamenii sunt avertizați că nu este acceptat voyerismul, în zonă, însă nudiștii susțin că există mulți pervești care vin să spioneze femeile și cer suplimentarea polițiștilor care patrulează în parc.

Catherine Baratti-Elbaz, primar al arondismentului 12, unde se află parcul Bois de Vincennes, a confirmat că autoritățile sunt conștiente de incidentele care au loc în parc și că plănuiește să suplimenteze forțele de ordine.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”