Ce „pungi” de cadou și ce meniu va fi la petrecerea de dupa Gala Premiilor Oscar 2023

Ce „pungi” de cadou și ce meniu va fi la petrecerea de dupa Gala Premiilor Oscar 2023

Chiar dacă nominalizații nu vor câștiga, ei pot pleca cu o pungă de cadouri în valoare de 126.000 de dolari cu produse de lux axate pe wellbeing, după ce se vor bucura de un meniu ce conține pește și cartofi prăjiți, notează The Guardian.

FOTO: Facebook

Pâinea japoneză cu lapte, un sejur de trei nopți pentru opt persoane pe o insulă din Italia și o intervenție pentru liposucție se numără printre bunătățile din interiorul mult râvnitului pachet de cadouri a premiilor Oscar din acest an.

Punga, care nu este afiliată Academiei, dar este trimisă de compania Distinctive Assets nominalizaților este evaluată la aproximativ 126.000 de dolari.

Mărcile plătesc 4.000 de dolari pentru a-și asigura un loc pachetul exclusivist dar nu există nicio obligație pentru destinatar de a accepta, utiliza sau promova vreun conținut.

Printre alte cadouri se numără un teren în Australia (mărimea și locația nu sunt cunoscute), un sejur de trei nopți în zona rurală din Ottawa, curmale organice culese manual, fețe de pernă din mătase și o consultație de reparare a părului cu un medic din Florida.

Geanta conține aproximativ 60 de articole, cu accent pe promovarea wellness de lux, cum ar fi un „stimulent de imunitate” și un ulei de masaj comestibil C60 Purple Power (parte a gamei Sexy).

De asemenea, aceștia pot rezerva o operație de lifting facial cu celebrul chirurg Dr. Konstantin Vasyukevich și pot gusta o selecție de ciocolată cu un mesaj video încorporat în cutie.

Meniul de la petrecerea Oscarurilor

Între timp, a fost dezvăluit și meniul principal de la petrecerea oficială de după decernarea premiilor.

Conceput de bucătarul britanic Elliott Grover, care a fost însărcinat de veteranul Wolfgang Puck, furnizor de servicii de catering pentru Oscaruri, să ofere un tur rapid al Angliei, meniul începe cu un con de pește pane și cartofi prăjiți, continuă cu o plăcintă de pui și se încheie cu desertul englezesc Trifle.

Elliott Grover a explicat pentru Vice că peștele și chipsurile sunt prăjite în sos de vită, plăcinta de pui este însoțită de fulgi de trufe negre, în timp ce desertul este acoperit cu o cireașă maraschino.

Plăcinta de pui vine cu fulgi de trufe negre, în timp ce triflele sunt acoperite cu o cireașă maraschino, ceea ce le conferă un aspect impresionant de carte poștală de la malul mării.

Prin faptul că îmbrățișează cu entuziasm carnea și grăsimea, meniul lui Grover pare a fi o deviere remarcabilă de la mâncarea pe bază de plante, atât de la modă în ultima vreme la astfel de ceremonii (la ediția din acest an a Globurilor de Aur a fost disponibilă doar mâncare vegană).

De un deceniu, Oscarurile oferă opțiuni care nu conțin produse de origine animală. În 2020, când câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor, Joaquin Phoenix, și-a folosit discursul pentru a face apel la încetarea creșterii cărnii și a produselor lactate, Puck a pus la dispoziție un bar de brânză vegană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”