Ce se întâmplă azi cu Dragnea la DNA

Ce se întâmplă azi cu Dragnea la DNA

Ce se întâmplă azi cu Dragnea la DNA. Potrivit surselor noastre, Liviu Dragnea a fost citat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), în Dosarul Tel Drum, undeva în jurul orei 9.00. Cum nu va fi singurul audiat luni în acest dosar, urmând ca azi de la prima oră și pe tot parcursul zilei să fie un adevărat pelerinaj la sediul central al DNA, ora ar putea suferi modificări.

Potrivit acelorași surse Liviu Dragnea va pleca de la sediul DNA cu o nouă calitate, aceea de suspect. Iar conducerea DNA va solicita Parlamentului începerea urmăririi penale și reținerea. Pentru acuzații de abuz în serviciu, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Dealtfel, Dragnea a și anticipat deja ce i se va întâmpla: „La mine cred că se trece direct în faza a doua.”

Nu este exclus să-l vedem pe Mugurel Sorin Gheorghiaș, zis Melcul, la sediul DNA.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…