Ce se ÎNTÂMPLĂ? Nervozitate la PSD! Acuză RCS&RDS de SABOTAJ! Antena3 pare că a SCHIMBAT MACAZUL!

Ce se ÎNTÂMPLĂ? Nervozitate la PSD! Acuză RCS&RDS de SABOTAJ! Antena3 pare că a SCHIMBAT MACAZUL!

Se întâmplă lucruri! Cică la PSD e derută totală! Iar Antena3, dacă vezi ce titluri afișează, pare că a schimbat macazul! La cocina lui Ghiță a intrat una în direct și a spus că e fraudă, că dacă nu iese cum trebuie, Soros va da luni lovitură de stat! Iar Antena3, după ce a trâmbițat toată sâmbăta și duminică dimineață că va prezenta Exit-Poll-uri în colaborare cu PSnews, a renunțat. Și ăia ai lui Chițoiu, după ce au dat un rahat la 11.30, n-au mai pus nimic pe site. Singura vuvuzea care i-a rămas credincioasă lui Dragnea e știripesurse. Deh, nevasta patronului e candidată PSD! Citiți mai jos ce titrează Antena3 pe burtieră! 

15.16 PSnews publică noi cifre! Mult modificate! În scădere pentru PSD și în creștere pentru PNL și USR! Vezi foto-capturile de mai jos. Antena3 nu a preluat cifrele, deși PSnews anunță în continuare că sunt parteneri...

14.40 Hopa, PSD acuză RCS&RDS de sabotaj! ”Am primit mai multe informatii din tara potrivit carora emisia posturilor de televiziune catre abonatii RCS&RDS se transmite cu intermitente, intr-o zi atat de importanta pentru Romania, cand se desfasoara alegerile parlamentare in urma carora se va decide democratic noua formula guvernamentala.

Facem apel la patronatul si managementul companiei de cablu tv RCS&RDS de a identifica si gasi solutii pentru remedierea rapida a deficientelor care au aparut in transmisia emisiei televiziunilor de stiri si generaliste.

Romanii trebuie sa aiba acces neingradit la informatii, in orice oras sau comuna ar locui si indiferent la ce companie de cablu sunt abonati. Libertarea presei este garantata de Constitutie.”, se spune într-un comunicat remis de Biroul de presa al PSD.

14.35: RTV anunta pe burtiera, cu fasaitul deja celebru, "Frauda uriasa la alegeri", dupa ce mai devreme anuntase ca Soros pregateste miscari masive. O fi semn ca partidul lor de suflet, ultima speranta de imunitate pentru fondatorul Ghita, sta prost? :)

Romania TV dedica foarte mult timp "abuzurilor" presedintelui Iohannis si ale premierului Ciolos si da considerabil de mult spatiu de emisie reprezentantilor partidului radical al lui Ghita, precum Bogdan Diaconu si Lucian Bolcas. Mai mult, s-a prezentat drept "singura televiziune care transmite din inchisoare" si i-a mentionat, printre puscariasii asteptati la vot, pe Dan Diaconescu, Borcea, Cocos si Dan Adamescu. Acelasi Romania TV anunta "rezultate exclusive Sociopol" la inchiderea urnelor.

In privinta presedintelui Iohannis, postul vede numai probleme. Pe burtiere, postul noteaza ca "Presedintele e tensionat. Cine nu ii raspunde la telefon?", ca "Sotii Iohannis [sunt] despartiti in ziua votului", sau ca urmeaza "dezvaluiri despre ce urmareste Iohannis la aceste alegeri - inregistrari explozive, mutare in afara votului legitim" si despre "planul din mapa lui Iohannis care va fi pus in practica pas cu pas dupa alegeri"".

Romania TV si B1 TV au fost singurele posturi care au transmis momentul in care Sebastian Ghita a votat, acesta mentionand chiar, in declaratiile de presa, numele partidului sau, "Romania unita", pe langa alte declaratii referitoare la Soros si la jaful comis de straini in Romania.

Pe langa Iohannis, o alta tinta preferata de Romania TV este premierul Dacian Ciolos, criticat ca, prin mesaje pe site-ul guvernului, ii indeamna pe oameni sa mearga sa voteze: "Abuz al tehnocratilor: Ciolos se foloseste de functia de premier pentru a transmite un mesaj in ziua votului", suna o burtiera a postului de stiri.

Iar postul anunta ca la inchiderea urnelor va prezenta in exclusivitate "rezultatele Sociopol" privind alegerile de azi, afirmand ca centrul de sondare are "sute de operatori la sectiile de votare", desi singurele institutii media care au parteneriate cu institutii de sondare sunt Antena 3 si Digi 24.













Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...