Ce spune Andreea Marin despre iubitul fiicei sale, Violeta. „Sunt deschisă, cu precauții însă”

Ce spune Andreea Marin despre iubitul fiicei sale, Violeta. „Sunt deschisă, cu precauții însă”

Andreea Marin a avut o reacție neașteptată la întrebările jurnaliștilor despre viața intimă a fiicei sale, Violeta Bănică. Aflată la un eveniment monden, fosta prezentatoare a fost abordată cu privire la posibila prezență a iubitului Violetei la masa de Paște.

Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta FOTO Arhivă

Cu toate că întrebarea era una firească, răspunsul vedetei a fost unul surprinzător , dar și plin de eleganță.

De fiecare dată sunt acasă. Mie îmi place Paștele acasă. Îmi place Crăciunul acasă. Îmi place atmosfera aceea de familie. E tare important să simți căldura. Și căldura e acasă. (…) Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro .

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., se află la vârsta la care primele fiori ai dragostei își fac simțită prezența. Recent, ea a postat pe rețelele de socializare că este implicată într-o relație.

La doar 16 ani, Violeta trăiește o poveste de iubire alături de George, un tânăr pasionat de jurnalism și comunicare. El este implicat în mai multe proiecte importante alături de alți adolescenți, evidențiindu-se prin entuziasmul său și dorința de a-și urma pasiunea.

Primul pas către o relație serioasă a fost marcat de postarea publică a unui videoclip în care Violeta și George apar împreună, exprimându-și deschis sentimentele și fericirea pe care o trăiesc.

image

Te iubesc!, a scris Violeta.

Pe de altă parte, relația dintre Andreea Marin și Violeta este una bazată pe încredere și comunicare deschisă. Vedeta TV a fost pregătită pentru momentul în care fiica sa îi va împărtăși primele experiențe amoroase și îi este alături la fiecare pas.

Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță, a declarat Andreea Marin pentru fanatik.ro, arătându-și astfel susținerea necondiționată față de fiica sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România