Ce știa Doina Teodoru despre chef Scărlătescu înainte de a deveni iubita lui: „Noi suntem un cuplu atipic“

Ce știa Doina Teodoru despre chef Scărlătescu înainte de a deveni iubita lui: „Noi suntem un cuplu atipic“

Actrița Doina Teodoru a povestit că nu știa nimic despre chef Cătălin Scărlătescu, înainte de a se îndrăgosti de el. Deși ambii lucrau în televiziune, nu s-au intersectat deloc. Mai mult, când a fost nevoită să facă un sketch despre "Chefi la cuțite", a aflat că Scărlătescu este "gagicar".

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de aproape 2 ani FOTO Adevărul

Deși ambii lucrau în televiziune, niciodată nu interacționaseră. Cu toate acestea, actrița spune că mereu a existat o chimie între ei.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere", a povestit actrița conform click.ro

Despre reputația de burlac a lui Cătălin Scărlătescu, ea a aflat în momentul în care lucra la un sketch despre emisiunea "Chefi la cuțite".

Citește articolul complet pe click.ro

Care e diferența de vârstă dintre cei doi

Între Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Chefi la cuțite” și iubita lui, Doina Teodoru, este o diferență de vârstă de 17 ani. Cei doi se se înțeleg de minune, dar Doina spune că oamenii îi judecă pentru această diferență mare de ani.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

Cei doi au format, recent, o echipă în show-ul ”America Express”, unde au de parcurs o mulțime de aventuri, iar traseele sunt amețitoare.

Cătălin și Doina spun însă că nu au avut nici un moment în care s-au gândit să renunțe la competiție, ba din contra, au strâns din dinți atunci când le-a fost greu și au mers mai departe.

Cea mai mare provocare pentru Doina a fost să mănânce porcușori de Guineea, dar a fost salvată de iubitul ei, care a mâncat și porția ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...