Ce vedetă a ales Regele Charles să cânte la încoronarea sa. Festivitățile încep pe 6 mai

Ce vedetă a ales Regele Charles să cânte la încoronarea sa. Festivitățile încep pe 6 mai

Conform presei britanice, Sir Paul McCartney, în vârstă de 80 de ani, va fi vedeta concertului pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Regele Charles III FOTO: Getty Images

Pe 6 mai vor debuta festivitățile pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea , cu evenimentul religios de la Westminster Abbey.

A doua zi are loc un eveniment muzical, iar potrivit presei din Marea Britanie Sir Paul McCartney, în vârstă de 80 de ani, va fi vedeta principală a concertului oficial în onoarea noului rege, Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, care a urcat la tron pe 8 septembrie, ultimul după moartea mamei sale.

Paul McCartney

Paul McCartney

Atât regele, cât şi regina consoartă Camilla, care va fi încoronată odată cu el, consideră alegerea „ideală”, scrie The Sun.

Este cunoscută familiaritatea lui Sir Paul Mc Cartney, precum şi a fiicei sale, Stella, un stilist renumit, cu casa Windsor şi cu viitorul rege Charles , în special.

Programul complet al serbărilor este încă necunoscut și sunt întrebări legate de prezenţa sau nu a fiului cel mic al monarhului, prinţul Harry și a soției sale Meghan, după apariţia autobiografiei „Spare” .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

3 Cazul „shaorma cu de toate”

4 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

5 Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol