Cea mai bine plătită actriţă din China a fost amendată pentru evaziune fiscală

Cea mai bine plătită actriţă din China a fost amendată pentru evaziune fiscală

Fan Bingbing, cea mai bine plătită actriţă din China, a fost amendată cu sute de milioane de yuani pentru evaziune fiscală, a informat miercuri Xinhua, citată de DPA şi BBC.

Actriţa, în vârstă de 37 de ani, a dispărut de pe scena publică în ultimele trei luni, pe fondul zvonurilor că veniturile sale sunt investigate de autorităţile fiscale.

Potrivit publicaţiei South China Morning Post, Fan s-a aflat sub supraveghere la domiciliu, într-o zonă din provincia Jiangsu, până în urmă cu două săptămâni, de unde a fost transferată la Beijing.

Dispariţia sa a constituit subiectul a numeroase speculaţii în presa chineză şi occidentală pe fondul popularităţii sale care se datorează apariţiei în francizele X Men şi Iron Man, dar şi a recunoaşterii de care se bucură în ţara sa.

Actriţa va scăpa de acuzaţii dacă va plăti la timp suma de 883.946 de yuani (circa 129 de milioane de dolari), a precizat agenţia de presă Xinhua, citată de BBC.

Fan Bingbing şi-a cerut scuzele fanilor într-un mesaj publicat miercuri pe contul personal de Weibo. "Mi-e atât de ruşine pentru ceea ce am făcut. Îmi cer sincer scuze tuturor", a scris ea.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”